ápr 29, 2021
9 Views
0 0

Tragédia: órákig elhunyt apjuk mellett játszott két veszprémi testvér

Written by

A feleség összetörten számolt be a tragédiáról. Marika és férje, Lajos 11 éve voltak együtt, s volt két közös gyermekük. Lajos már reggel jelezte a feleségének, hogy nem érzi jól magát, ezért nem vitte el óvodába és bölcsődébe a gyerekeket.

(A legfrissebb hírek itt)

A család egyik ismerőse napközben elment az albérletükhöz, hogy megnézze, minden rendben van-e férfival, ám az ablakon keresztül úgy látta, az édesapa alszik – derült ki a deltalhírek.hu beszámolójából.

A tragédia ekkor már minden bizonnyal bekövetkezett, a gyerekek pedig órákon keresztül az elhunyt apjuk mellett játszottak.

(Ez is érdekelheti: Családi tragédia Sásdon: két héttel kislánya születése után meghalt a fiatal anyuka – A gyászoló férj orvosi mulasztásról beszél)

Először a hazaérkező Marika is úgy gondolta, hogy Lajos csak próbálja kipihenni a rosszullétet, ám mikor az oldalára fordította, akkor vette észre, hogy véres folyadék folyt ki a férfi száján.

A nő azonnal hívta a mentőket, majd megkezdte az újraélesztést, de a férfin már nem lehetett segíteni. Marika szerint a gyerekek fel sem fogták, mit történt az apjukkal, miközen céltalanul járkáltak a lakásban, valószínűleg őt keresve.

www.blikk.hu/aktualis/belfold/veszpremi-apa-meghalt-gyerekek/b6tbcmj

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?