jún 3, 2021
6 Views
0 0

Tragédia: edzés közben halt meg a legendás magyar vízilabdázó

Written by

Tragédia: edzés közben halt meg a legendás magyar vízilabdázó

Molnár Róbert, a Ferencváros egykori magyar bajnok és kupagyőztes vízilabdázója gyermekeknek tartott edzést. Éppen játékosaival együtt bemelegítő hosszokat úszott a medencében, amikor valószínűleg szívinfarktust kapott. A kiérkező mentők próbálkoztak az újraélesztéssel, de már nem lehetett megmenteni az 59 éves Molnár életét.

„Robi bácsi nem mozog, segítségre van szüksége!” – kiabálta több tanítvány az edzésen a Blikk szerint, amikor látták, hogy a medencében úszó esdző rosszul lett.

Pálinkás Tibor, a Vidám Vízilovak masterscsapatának edzője, akik Molnár Róberttel a csapatban masters-VB-t és Európa Bajnokságot is nyertek, elmondta: „ha közvetlenül ott áll mellette egy orvos, akkor sem lett volna elkerülhető a tragédia.”

„Robi mindig is vidám, jókedvű, jószívű ember volt. A barátom, akire mindenben számíthattam. Nemcsak játékosként, hanem edzőként is nagyszerű volt, a gyermekek tisztelték, felnéztek rá. Még mindig a masterscsapat erőssége volt, számíthattunk rá” – emlékezett Molnárra a masters-edző.

A játékosként kétszeres Európa-bajnok Tóth Frankot is megrázta a vízilabdázó halála.

Mikor utoljára találkoztak, Molnár még „remekül érezte magát, jó volt a kedve. Azért is megdöbbentő a halála, mert úgy tudom, folyamatosan járt szűrésekre, figyelt az egészségére” – fogalmazott a lapnak Tóth.

atv.hu

Ajánlom

www.atv.hu/belfold/20210603-tragedia-edzes-kozben-halt-meg-a-legendas-magyar-vizilabdazo

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
atv
banner

Vélemény, hozzászólás?