máj 29, 2021
10 Views
0 0

Továbbra is kígyózó sorok állnak az oltópontok előtt: van, aki hamarabb, más később sem kapta meg a második oltást – videó

Written by

“Levertség, ízületi fájdalom, be is lázasodtam. Következő nap az még rosszabb volt, de természetesen semmi olyan, amit ne lehetne túl élni” – meséli jókedvűen a második oltás utáni tüneteit Tamás RTL Híradónak. (A legfrissebb hírek itt)

Azt is hozzá tette, hogy eredetileg június hatodikán kellett volna megkapnia az oltást, ám telefonáltak neki, hogy mivel számítanak a nagy tömegekre a második oltásnál, így nem lenne-e kedve korábban vagy később menni az oltásra.

Ám nem mindenki ilyen szerencsés. Bodor István, aki a 22.kerületben lakik, még április elsején kapta meg az első oltását, és már szeretne túl lenni a másodikon.

“Azért nem vettem fel a második oltást, mert nincs rá lehetőségem, nem kaptam meg, és már kezdek félni, mert nem tudom, hogy milyen lesz így a hatása az oltásnak.” – meséli aggodalmait István.

“Négy hét után többször hívtam a házi orvosomat, és legutoljára a múlt héten tudtam vele., amikor azt az információt kaptam, hogy több mint 40-en várakoznak erre az oltásra” – tette hozzá István.

(Ez is érdekelheti: Horvátországban a 12-15 éves korosztály is igényelhet oltást)

A híradó megkeresésére azt írta az Operatív Törzs, hogy: “Minden háziorvos és oltópont időben megkapja az ismétlőoltáshoz szükséges oltóanyag mennyiséget”.

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, hiszen a bankok ajánlatai között jelentős különbségek lehetnek. A Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja pénzintézetek ajánlatait! Egymillió forint 72 hónapra akár 7,7 százalékos THM-mel is elérhető, egy jó döntéssel a teljes futamidő alatt százezreket spórolhat.

www.blikk.hu/aktualis/belfold/masodik-oltas-magyarorszag/0r48c8d

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?