ápr 29, 2021
3 Views
0 0

Tóth Gabi le akar érettségizni és népzenét, néprajzot is tanulna

Written by

A megasztáros időszakában maradinak tartották vallásossága miatt, így eldobta a hitét, hogy megpróbáljon megfelelni másoknak.

A Nők Lapja készített interjút Tóth Gabival, aki a címlapon egyébként kislányát, Hannarózát is megmutatta. A döntése mögött az állt (annak ellenére, hogy tavaly kijelentették, semmilyen felületen nem mutogatják a gyereket), hogy anyák napja alkalmából tesznek kivételt.

A beszélgetés során elmondta, tervezi az érettségit, mert anno a Megasztárba tizenhat évesen került be, ideje pedig nem volt a vizsgákra. Sőt, arról is említést tett, fiatalon a hitét is eldobta, hogy megfeleljen sok embernek a szakmában.

Elvitt a showbiznisz és nem is érzékeltem. Munka, karrier, felszínesség, hírnév. Tizenhat évesen pottyantam bele a Megasztár után. Nem volt tanácsadóm, aki elmondja, hogy kell kommunikálni, felépíteni magam. Ösztönösen cselekedtem. Eleinte gúnyolták az értékrendem, a tájszólásom, a vidékiességem, az iskolázatlanságom. Hívőként maradinak, konzervatívnak tartottak. És én meg akartam felelni az itteni köröknek, eldobtam a józanságom, a hitem. Szeretnék leérettségizni, aztán népzenét, néprajzot tanulni, pótolni mindent, ami kimaradt.

24.hu/elet-stilus/2021/04/29/toth-gabi-erettsegi-tanulas-neprajz-nepzene-hit-vallas/

Komment írása

Article Tags:
·
Article Categories:
24.hu
banner

Vélemény, hozzászólás?