márc 4, 2021
26 Views
0 0

Tóth Andi is elkapta a koronavírust

Written by

Úgy tűnik, Tóth Andi is megfertőződött a koronavírussal! Noha meglehetősen szűkszavú volt, de a 24 órán át látható InstaStoryjába posztolt rövid videófelvétel tanúsága szerint az X-Faktor korábbi győztesét is elérte a veszélyes vírus. A fiatal énekesnő meg is mutatta, hogy a koronavírustesztje – amelyet minden bizonnyal csütörtök este csinált – pozitív lett. Ám részletekbe nem ment bele azzal kapcsolatban, hogyan érzi magát – bukkant rá a Ripost.

(A legfrissebb hírek itt)

„Covid… negatív, mi? Sz*rt sem érsz!” – mondta a 24 órán át elérhető InstaStoryjában Tóth Andi, utalva a gyorsteszt minőségére. Az énekesnő a rövid videóban ezt követően megmutatta, hogy másik tesztjének eredménye pozitív lett, majd azzal odébb rúgta a gyorstesztet.

Mint ismert, az énekesnő exbarátja, Szabó Ádám tegnap jelentette be, hogy megfertőződött a veszélyes vírussal. Az X-Faktor-győztes énekesnő és harmonikás kedvesének viharos kapcsolata még 2018 tavaszán kezdődött, ám tavaly nyáron zátonyra futott.

#ad-bank360::before {content: ‘hirdetés’; display: block; font-weight: 700; font-size: 12px; text-align: center; line-height: 26px; color:#acacac; background-color: #F5F5F5}
.szm {background-color: #F5F5F5;}
.szm p {margin: 5px; font-size: 1rem;}


EXTRA AJÁNLÓ
Ezzel a KVÍZzel beléphetünk a mágia birodalmába! (x)
Tavaszi gardróbfrissítés: itt szerezhetünk olcsón új ruhákat az egész családnak (x)

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/toth-andi-pozitiv-koronavirus-teszt-fertozes/yst33fj

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?