márc 29, 2021
5 Views
0 0

Totál káosz: részegen produkált verekedést, majd miután elverték, késsel tért vissza az utcán őrjöngő esztergomi férfi

Written by

13 perce

Késsel fenyegette a járókelőket az őrült férfi /Kép: Pixabay

Késsel fenyegette a járókelőket az őrült férfi /Kép: Pixabay

Kötekedett, ordibált, verekedést kezdeményezett és fellökdöste az utcán a járókelőket az a részeg esztergomi férfi, aki teljesen kifordult magából, amikor rájött, hogy elveszett a telefonja.

Hamar felhívta magára a figyelmet egy esztergomi férfi, miután elvesztette telefonját: részegen kezdett ordibálni a Vörösmarty utcában és oktalan kötekedésbe kezdett egy számára idegen másik férfival. A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség közleménye szerint akkor figyeltek fel a férfira, amikor az nyilvánosan és leplezetlenül másokat kezdett fellökdösni az utcán 2019 áprilisában – írja az Origo.

(A legfrissebb hírek itt)

Az elfogadhatatlanul viselkedő részeg férfit egy járókelő próbálta megállítani, mikor látta, hogy az ok nélkül fellök valakit, mire a férfi letépte saját pólóját és verekedést produkált, amiben alulmaradt.

A verekedés után hazament, magához vett egy 12 cm pengehosszúságú kést, majd visszatért őrjöngése helyszínére. Az őt verekedésben legyőző férfire már nem talált rá, így a járókelőket kezdte fenyegetni a késsel, és berontott vele egy kocsmába is.

(Ez is érdekelheti: Koronavírus: mától nem szabad felszállni a BKK járatok első ajtaján)

Az ügyészség szerint a férfi 1 év közügyektől való eltiltásra és 1 év börtönbüntetésre számíthat, attól függetlenül, hogy bevallja-e a tettét, vagy sem.

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, a Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja különböző bankok ajánlatait!


EXTRA AJÁNLÓ
6 különleges húsvéti ajándék nőknek a tavaszi megújulás jegyében (x)
Lakásfelújítás: megnéztük, hogyan éri meg belevágni! (x)
krimi belföld késelés részeg

www.blikk.hu/aktualis/krimi/kessel-tert-vissza-orjongese-helyszinere-esztergomi/yhcvpd6

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?