okt 18, 2020
5 Views
0 0

Törőcsik Mari magányosan tölti mindennapjait velemi otthonában

Written by

Korábban lapunknak elmondta, hogy rendszeresen jár kezelésekre, illetve igyekszik minél több időt a pihenésre fordítani. Jelenleg otthonában vészeli át az újabb vírushullámot, legközelebbi barátai, kollégái sem látogathatják, törékeny egészsége miatt állandó „karanténban” van.

(A legfrissebb hírek itt)

Telefonját is ápolója kezeli, aki szerint a művésznő a körülményekhez képest jól van. Korábban még elértük telefonon a legendás színésznőt, aki lassan, kimérten megköszönte az érdeklődést, majd pár mondatban kifejtette, hogy abban bízik, hogy egyszer még láthatja imádott közönségét, és kollégáit, ez élteti, és a rengeteg szeretet, illetve törődés, ami körülveszi.

– Nehezen beszélek, épp ezért igyekszem minél kevesebbet, de azért szeretem ha hívnak, keresnek, jól esik a szívemnek, és mindig történik valami körülöttem, áldott vagyok ez biztos – mondta elérzékenyülten.

Legutóbbi hívásunkkor azonban már ápolója, pontosabban házvezetője vette fel a telefonját, aki szűkszavúan annyit mondott, hogy a művésznő pihen, egyébként jól érzi magát, de a súlyos fertőzésveszély miatt közelebbi barátai sem keresheti fel otthonában.

A színésznőt egy ideje folyamatosan segítik otthonában, hogy ne erőltesse meg magát, a nap 24 órájában mellette van valaki.

Felkerestük Jordán Tamást, aki belsőséges viszonyt ápol Törőcsikkel, de ő sem tudott az elmúlt hetekben, még telefonon sem beszélni a színésznővel.

Ahogy azt akkor megírtuk, Törőcsik Mari egy kórházi rutinvizsgálat közben lett rosszul és esett kómába, de csodával határos módon csak a jobb karjának agyi idegrostjai roncsolódtak. Legutóbb 2016-ban állt a Nemzeti Színház világot jelentő deszkáira. Utána egy éven át kezelték a szombathelyi Markusovszky kórházban, és 2018-as elbocsátása óta folyamatosan kontrollálják. Abban az évben lett Velem díszpolgára. Március 16-án pedig Orbán Viktor személyesen látogatta meg velemi otthonában, hogy átadja neki a Kossuth Nagydíjat.

Blikk Megmondó

EXTRA AJÁNLÓ
Sajtrajongók figyelmébe: most döbbenetes áron vehetjük meg a kedvencünket (x)
A terhesség kellemetlenségei: így is enyhíthetjük a hangulatingadozást (x)

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/torocsik-mari-koronavirus-szineszno-vedekezes/9txxbks

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?