máj 30, 2021
13 Views
0 0

Tömegfesztivál lett egy 17 éves szülinapi bulijából – még a rendőség sem tudta feloszlatni az őrjöngő fiatalokat

Written by

Nem egészen a tervek szerint alakult Adrian Lopez 17. születésnapja. A kaliforniai srác egy szűk körű “kickbacket”, azaz “lazulást” tervezett iskolatársaival a tengerparton, azonban egyikük feltöltötte a meghívót a Snapchatre és a TikTokra is – valahol itt vesztette el a kontrollt az események felett a tinédzser. A meghívó videó ugyanis 280 milliós nézettséget produkált.

(A legfrissebb hírek itt)

Az eseményre rengetegen jeleztek vissza, köztük netes sztárok, zenészek is: volt, aki arról számolt be, még az ország másik feléből is útra kél Adrian köszöntésére, így sejteni lehetett, valóban nagyobb volumenű szülinap lesz ez a tervezettnél. Emiatt Adrian és a videót felöltő barátja úgy döntött, nagyobb helyszín után néznek, amelyet meg is találtak Los Angelesen belül, a pontos címet azonban nem akarták előre leleplezni. A bulira jegyeket kezdtek árulni, amiért hosszú sorok alakultak ki a városban. Úgy tűnt, mindenki komoly reményeket fűz Adrian bulijához, amely, ahogy azt sejteni lehetett, kész katasztrófa lett.

Egyrészt több ezren lemaradtak a helyszín változtatásról, így ők az eredeti helyen, a Huntington Beachen várták Adriant. Eközben ő Los Angelesben volt már, bár bulijának a végső helyszínét csak aznap éjjel, 23.30-kor árulta el. Ez hisztériát okozott az erre várakozó fiatalok körében, ráadásul a helyszín bejelentését követően nem csak egy masszív tömeg, hanem a rendőrség is megjelent. Gyakorlatilag a buli el sem tudott kezdődni, már véget is ért.

Hasonló helyzet alakult ki a tengerparton is, ahol szintén elfajultak az indulatok. Üvöltött a zene, a fiatalok felmásztak a zászlórudakra, az autók között rohangáltak – a tömeg egy közeli pincérlány szerint olyan elvetemült volt, hogy ki sem mertek menni kollégáival munkaidejük végeztével az étteremből, ott várták meg, amíg csillapodtak az állapotok. A rendőrség többször is próbálkozott oszlatással, a randalírozó, néhol egymásnak eső, masszív tömeggel szemben azonban nem jártak szerencsével. Az Index szerint az egyik járőrkocsi szélvédőjét betörték, míg néhányan üvegekkel és más tárgyakkal dobálták a rendőröket, akik végül éjszakai kijárási tilalmat rendeltek el. 149 embert letartóztattak.

Adrian utólag is elnézést kért a történtek miatt, azt hangsúlyozva: ő valóban csak egy laza szülinapot akart.

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, hiszen a bankok ajánlatai között jelentős különbségek lehetnek. A Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja pénzintézetek ajánlatait! Egymillió forint 72 hónapra akár 7,7 százalékos THM-mel is elérhető, egy jó döntéssel a teljes futamidő alatt százezreket spórolhat.

www.blikk.hu/aktualis/kulfold/amerikai-17-szulinap-tiktok-tomeg-oszlatas/lhw6mdk

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?