ápr 28, 2021
5 Views
0 0

Többmilliós kárt okoztak csúzlival

Written by

Többmilliós kárt okoztak csúzlival

Tizenkét buszmegálló, egy rendezvényhajó és egy épület üvegét törte be két fiatal férfi Békéscsabán. Csúzlival lőttek ki üveggolyókat, így okozták a tetemes kárt. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.

Békéscsabán 2021. február 16-a és 17-e között tizenkét buszmegálló, egy rendezvényhajó és egy épület üvegeit törték be. A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei a térfigyelő kamerák felvételei alapján, valamint a városban dolgozó közterület-felügyelők és lakossági bejelenések segítségével két nap alatt azonosították, majd elfogták azokat a fiatal férfiakat, akik a gyanú szerint a tetemes kárt okozták. Három fiatalembert állítottak elő, kihallgatásukkor tisztázódott, hogy ketten követték el a bűncselekményeket. Csúzlival lőttek ki üveggolyókat és így céloztak nagyobb üveg felületekre. Csak a buszmegállók javíttatása több mint 3 millió forintba került, a hajóban és az épületben pedig összességében több százezer forint kár keletkezett. A rendőrség a 20 és 21 éves fiatalembereket felfegyverkezve elkövetett garázdaság és rongálás elkövetésével gyanúsítja.

A rendőrök a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az ügy iratait 2021. április 27-én továbbították az ügyészségre.

Hírforrás: OBJEKTÍV Hírügynökség 2021. április 28.

www.objektivhir.hu/display/hir.php?hirid=57198

Komment írása

Article Categories:
Objektív Hírügynökség
banner

Vélemény, hozzászólás?