márc 29, 2021
5 Views
0 0

Többen covidos tünetekkel, lázcsillapítóval járnak dolgozni Balassagyarmaton a polgármester szerint

Written by

A polgármester a Facebook-oldalán tett közzé egy bejegyzést, amelyben tájékoztatja a város lakóit az elmúlt hét történéseiről a járvány kapcsán – a halálesetek számáról, a kórházak telítődöttségéről és az éppen aktuális korlátozásokról – szúrta ki – írja a 24.hu.

(A legfrissebb hírek itt)

Ezek mellett arról is írt, hogy levélben ajánlást kér majd a nagyüzemekben a fertőzésveszély csökkentésére – elsősorban a beléptetési rendszer szigorítására, az öltözők fertőtlenítésére, továbbá járvány idejére a békeidőben a “táppénzcsalók ellen” kitalált fizetési bónuszrendszer felülvizsgálatára. Állítása szerint “ez utóbbi miatt sajnos rengeteg példa van arra, hogy többen covidos tünetekkel, lázcsillapítóval dolgozni járnak, és ezzel veszélyeztetik nemcsak maguk, de mások életét és a gazdasági termelést is”.

(Ez is érdekelheti: Bezárnak az óvodák és egy iskola Balassagyarmaton)

A helyi termelő üzemek vezetőit pedig arra kérte, fokozottan figyeljenek a járványvédelmi előírásokra: a beléptetésre, a fertőtlenítésre és a lehetséges távolságtartásra is, különösképpen a bónuszrendszert működtető cégek esetén.

Betöltés…

#ad-bank360::before {content: ‘hirdetés’; display: block; font-weight: 700; font-size: 12px; text-align: center; line-height: 26px; color:#acacac; background-color: #F5F5F5}
.szm {background-color: #F5F5F5;}
.szm p {margin: 5px; font-size: 1rem;}

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, a Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja különböző bankok ajánlatait!


EXTRA AJÁNLÓ
6 különleges húsvéti ajándék nőknek a tavaszi megújulás jegyében (x)
Lakásfelújítás: megnéztük, hogyan éri meg belevágni! (x)

www.blikk.hu/aktualis/belfold/balassagyarmat-koronavirus-lazcsillapitoval-dolgoznak/4q8xpn7

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?