ápr 5, 2021
5 Views
0 0

Több mint száz méter hosszan hever a szemét Pécs mellett, feljelentést tesznek

Written by

Több mint száz méter hosszan hever a szemét Pécs mellett, feljelentést tesznek

Több mint száz méter hosszú az az illegális hulladéklerakó, amelyet hetente többször is hízlalnak ismeretlenek Pécs közelében. A környéken lakók többször is eltakarították már a kupacokat, de azok újra és újra megjelennek. Az LMP Pécsen élő frakcióvezetője is feljelentést tesz, mert kiderült, a szemétben több adat is van a lerakók személyére vonatkozóan, és egy videót is kapott, amelyen éppen szórják a szemetet a területre.

Egy videót kapott az LMP parlamenti frakciójának Pécsen élő vezetője, amin jól látszik, hogy jól látszik, hogy egy utánfutóról két férfi valamilyen fémlemezeket szór a már egyébként is méretes szeméthalomra. A Romonya felé vezető úton több mint száz méter hosszan szórták már szét a szemetet ismeretlenek.

„Az biztos, hogy ebben az ügyben feljelentést teszünk és szerencsére itt láthatóak olyan nyomok, ami alapján jó eséllyel be lehet azonosítani a hulladéknak a származási helyét, jóeséllyel meglesz az elkövető” – mondta Híradónknak Keresztes László Lóránt. Az LMP frakcióvezetője nagyon fontosnak nevezte, hogy olyan szigorúságú, kemény büntetést lehessen kiszabni, ami elrettentő erővel bír országosan, és megakadályozzon mindenkit abban, hogy ilyen „gyalázatot” elkövessenek.

A Pécsi Közterületfelügyelet vezetője azt mondta, hogy ők rendszeresen ellenőrzik az ismert lerakóhelyeket, de nagyon nehéz hatékonyan fellépni a szemetelőkkel szemben. Märcz János szerint az elkövetők, amint meglátják a járőrautót, azonnal tovább mennek az autókkal, ha mégis sikerül a tettenérés, akkor helyszíni bírságot tudnak kiszabni, köztisztasági szabálysértés miatt. A bírság mértéke 50 ezer forint lehet, ami nőhet, ha feljelentés lesz a szemetelés vége. Az LMP frakcióvezetője egyébként azt is mondta, hogy a mostaninál hatékonyabb fellépés érdekében ismét beterjeszti azt a törvényjavaslatot, amellyel jelentős eredményeket lehetne elérni.

DÖBBENET️‼️ Hatalmas ILLEGÁLIS hulladéklerakó PÉCS mellett. A képeket MA készítettem. Ez egészen felháborító eset! ❌…

Közzétette: Dr. Keresztes László Lóránt – 2021. április 3., szombat

atv.hu

Ajánlom

www.atv.hu/belfold/20210405-tobb-mint-szaz-meter-hosszan-hever-a-szemet-pecs-mellett-feljelentest-tesznek

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
atv
banner

Vélemény, hozzászólás?