okt 16, 2020
6 Views
0 0

Több mint fél év után újra nyilvánosság elé állt II. Erzsébet királynő, egy valamit azonban elfelejtett

Written by

A 94 éves angol uralkodó unokájával, Vilmos herceggel látogatta meg a dél-nyugat-angliai Porton Down-i Honvédelmi Tudományos és Technológiai Laboratóriumot. Egyikük sem viselt maszkot, bár betartották a távolságtartási irányelveket.

(A legfrissebb hírek itt)

Az Egyesült Királyság kormánya a járvánnyal kapcsolatban azt javasolja a királynőnek, hogy viseljen arcvédőt beltéri helyeken, ahol nem lehetséges a távolságtartás és ahol olyan emberekkel kerül kapcsolatba, akikkel általában nem találkozik.

A Buckingham-palota azonban azt közölte: a királynő úgy döntött, hogy nem visel maszkot, miután konzultált saját orvosaival és tudósaival a Porton Down katonai kutatóintézetben, amely létfontosságú támogatást nyújt az Egyesült Királyság Covid-19-járványra adott válaszában.

(Ez is érdekelheti: Kitört a botrány a palotában: fellázadtak szolgálói a királynő ellen)

II. Erzsébet, aki férjével, Fülöp herceggel töltötte a karantént a windsori kastélyban, online teljesítette hivatalos feladatait. Többek között részt vett egy virtuális portré bemutatásán, videohívást tartott a fegyveres erők tagjaival is – tudta meg a CNN

Blikk Megmondó

EXTRA AJÁNLÓ
Mitől „száraz” a nő? Ezek a legostobább tévhitek (x)
Ezekre érdemes figyelniük terhesség idején a kismamáknak (x)

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/nyilvanossag-ele-allt-ii-erzsebet-kiralyno/g6e2jkf

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?