jún 4, 2021
9 Views
0 0

Több mint egymilliárd forintnyi kupont oszt ki jövő péntekig az eMAG

Written by

Olvasói visszajelzések alapján ma megkezdte az eMAG azoknak a 3000 Ft értékű kuponkódoknak a kiküldését, melyet a cég a Gazdasági Versenyhivatallal történt május megállapodás keretén belül, jóvátételként biztosít a hivatal által megállapított versenyjog-ellenes magatartása miatt egyes, korábbi vásárlói számára.

A mai napon megkezdte az eMAG – Extreme Digital a cégnél 2020. május 12. és 2021. május 12. között termékeket vásárolt ügyfelek részére biztosított, 3000 forint értékű digitális ajándékkuponok kiküldését annak a megállapodásnak a részeként, mely a Gazdasági Versenyhivatal versenyjogi vizsgálatát zárta múlt hónapban.

Fintech-meetupból sosem elég! (x)

Június 16-án online BlackOwl fintech-meetup: melyek a legfontosabb technológiai kihívások az iparágban?

Fintech-meetupból sosem elég! (x) Június 16-án online BlackOwl fintech-meetup: melyek a legfontosabb technológiai kihívások az iparágban?

A cég akkor kötelezettséget vállalt rá, hogy a hivatal által megállapított versenyellenes magatartása (megtévesztő Black Friday akciók) miatt mintegy 1,08 milliárd forint értékben biztosít 3000 Ft értékű kuponokat az elmúlt egyéves időszak vásárlóinak, tekintet nélkül a vásárlás értékére.

Az eMAG weboldalán elhelyezett tájékoztató szerint a kuponkódokat több részletben küldik majd ki e-mailben, és legkésőbb június 11-ig minden érintett vásárlóhoz el fog jutni az egyedi kód, melyet legalább 10 ezer forintos vásárlás esetén lehet beváltani a webáruházban. 

A kibocsátástól számított 6 hónapig érvényes kupon az eMAG saját áruválasztéka mellett a Marketplace partnereknél vásárolt termékekre is beváltható.

www.hwsw.hu/daralo/63354/emag-extreme-digital-gvh-jovatetel.html

Komment írása

Article Categories:
HWSW
banner

Vélemény, hozzászólás?