okt 24, 2020
11 Views
0 0

"Több kell annál, mint amit szerdán mutattunk" – Szoboszlai elárulta, mit vár az Atletico Madrid elleni összecsapáson

Written by

Bombagóllal indította a Bajnokok Ligája csoportkörének küzdelmeit Szoboszlai Dominik, akinek csapata ugyan nem tudta otthon tartani a három pontot a Lokomotiv Moszkva ellen, ez a magyar támadó érdemeiből semmit sem von le.

A lövés pillanatában éreztem, jól találtam el a labdát, csak azért imádkoztam, hogy a lécről ne kifelé, hanem a hálóba pattanjon” – mesélte a nemzeti sportnak, majd a mérkőzést követő érzéseiről is szót ejtett.

“A lefújás után vegyes érzések kavarogtak bennem. A gólomnak természetesen örültem, a két elhullajtott pontnak kevésbé. Miután átvettük a vezetést, kapufát rúgtunk, megvolt az esélyünk a meccs eldöntésére. Akkor mindannyian úgy éreztük, nyeregben vagyunk, mégsem tudtuk megtartani az előnyt.”

A következő fordulóban a 2010-es években többször is döntőig jutó, de ott rendre orra bukó Atletico Madridhoz látogatnak, akik többek között nyáron Luis Suarezzel is erősítettek, a Bayern Münchentől mégis négy gólos vereséget szenvedtek. Az esélyekről így nyilatkozott Szoboszlai:

Szoboszlai Dominik, a Salzburg játékosa ünnepel, miután gólt szerzett a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában játszott RB Salzburg - Lokomotiv Moszkva mérkőzésen Salzburgban 2020. október 21-én./ Fotó:MTI/EPA/Christian Bruna

Szoboszlai Dominik, a Salzburg játékosa ünnepel, miután gólt szerzett a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában játszott RB Salzburg – Lokomotiv Moszkva mérkőzésen Salzburgban 2020. október 21-én./ Fotó:MTI/EPA/Christian Bruna

Képesnek tartom magunkat arra, hogy idegenben bravúrt érjünk el valamelyik csoportmeccsen, akár a következő fordulóban Madridban is pontot szerezhetünk, de az Atlético ellen több kell annál, mint amit szerdán mutattunk” – mégsem felejtette el megemlíteni viszont, hogy előbb Ausztriában vár rájuk komoly feladat.

“Ám először a hétvégi, Austria elleni bajnokira figyelünk, mert bár most a Bajnokok Ligája a legfontosabb, a bajnokságban is nyerni kell, hogy jövőre is ebben a sorozatban indulhassunk.”

Blikk Megmondó

EXTRA AJÁNLÓ
9 gyakori kérdés a hitelkártyáról: ezeket is érdemes tudni az igénylése előtt (x)
Olcsóbban és gyorsabban intézné a bevásárlást? Ezt a módszert érdemes kipróbálni (x)

www.blikk.hu/sport/kulfoldi-foci/szoboszlai-dominik-salzburg-bajnokok-ligaja-atletico-madrid/r475gpq

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk · Sport
banner

Vélemény, hozzászólás?