máj 4, 2021
13 Views
0 0

Több ember meghalt egy leszakadt metrófelüljáró miatt Mexikóvárosban

Written by

A leomlott híd maga alá temetett több autót, a mentési munkálatokban a tűzoltóság is részt vesz. A helyszínre érkezett a város polgármestere, Claudia Sheinbaum is, aki azt mondta, több mint 30 embert szállítottak kórházba.

A KATASZTRÓFAVÉDELEM RÉSZÉRŐL AZT KÖZÖLTÉK, HOGY AZ ÁLDOZATOK SZÁMA VÁRHATÓAN NŐNI FOG.

A televízióban bemutatott, illetve a közösségi médiára feltöltött képsorokon azt látszik, hogy több metrókocsi az öt méter magas felüljáróról lóg, onnan a tűzoltók létrák segítségével igyekeztek kiszabadítani az embereket, később pedig egy darut is beállítottak.

SHEINBAUM HOZZÁTETTE: EGYELŐRE NEM TUDNI, A BENT REKEDTEK KÖZÜL MINDENKI ÉLETBEN VAN-E.

A szerencsétlenség a 12-es metróvonalon történt, amelynek építése során korábban több, szabálytalanságokról beszámoló panasz érkezett a hatóságokhoz.

Marcelo Ebrard külügyminiszter – aki a vonal építése idején a főváros polgármestere volt – a Twitteren szörnyű tragédiának nevezte a balesetet, valamint leszögezte: ki kell vizsgálni a szerencsétlenség okát, és meg kell találni a felelősöket. “Mindenben állok a hatóságok rendelkezésére” – tette hozzá.

Bors

hirtv.hu/hirtvkulfold/tobb-ember-meghalt-egy-leszakadt-metrofeluljaro-miatt-mexikovarosban-2521115?utm_source=feed&utm_medium=rss

Komment írása

Article Categories:
hírtv
banner

Vélemény, hozzászólás?