máj 31, 2021
4 Views
0 0

Több budapesti nő megerőszakolásával vádolják a nigériai egyetemistát

Written by

Vádat emelt a Budapesti VI. és VII. Kerületi Ügyészség azzal a 23 éves nigériai  E. I. Joseph ellen, aki több prostituáltat is megerőszakolt Budapesten. A férfi összesen hat nőt támadott meg 2019 augusztusa és tavaly május között, de az áldozatok kitartó védekezése miatt nem minden esetben tudta befejezni az erőszakot.

Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője megkeresésünkre azt közölte, hogy a vádlott azt elismerte, hogy szexuális szolgáltatást kért a hölgyektől, de az erőszakot minden esetben tagadta. A férfi akár 12 év börtönt is kaphat bizonyítottság esetén.

A Magyarországon jogszerűen tartózkodó fiatalembert április 11-én jelentette fel az egyik prostituált. Ez volt az az eset, amikor a férfi az előre megbeszélt találkozó után felment az örömlány erzsébetvárosi lakásába és ott erőszakoskodott.

A nő előre kérte a megbeszélt összeget a szexuális szolgáltatásért , azonban a férfi nem akart fizetni, ezért a nő elküldte. A nigériai férfi nem akart a lakásból elmenni; a nőt fojtogatta, megerőszakolta, majd elmenekült.

A prostituált feljelentése után fény derült a nigériai egyetemista többi bűncselekményére is. Kiderült, hogy az első 2019 augusztus közepén történt esetnél a férfi még előre kifizette az örömlánynak a kért összeget, azonban a szexuális aktus végeztével megverte a nőt, és a nála lévő pénzt a szolgáltatás díjával együtt elvette tőle.

Az ezt követő alkalmaknál a férfi a nők kérése ellenére sem adta át előzetesen a szolgáltatás díját, hanem azt a szexuális aktus után kívánta megfizetni. Amikor emiatt a nők megtagadták, hogy a szexuális szolgáltatást nyújtsanak, akkor rájuk támadt. Legtöbb esetben fojtogatta, bántalmazta őket, az egyiküket késsel fenyegette.

Három esetben az áldozatok kitartó védekezése – illetve részben a kedvezőtlen helyszín miatt – az egyetemista vagy felhagyott a nők bántalmazásával, vagy adott esetben az áldozatának sikerült elmenekülnie a helyszínről. Két esetben azonban addig verte a nőket, amíg leküzdötte az ellenállásukat, majd a bántalmazás következtében elgyengült és megfélemlített nők állapotát kihasználva megerőszakolta őket. Értesüléseink férfi tagadta, hogy sze

Az ügyészség letöltendő börtönt kért a négyrendbeli szexuális erőszakkal – ebből 2 esetben kísérlet -, aljas indokból, felfegyverkezve elkövetett személyi szabadság megsértésével, valamint rablással vádolt férfire azzal, hogy véglegesen tiltsák ki Magyarország területéről.

[embedded content]

24.hu/belfold/2021/05/31/tobb-budapesti-not-is-megeroszakolt-a-nigeriai-egyetemista/

Komment írása

Article Categories:
24.hu · Belföld · Budapest
banner

Vélemény, hozzászólás?