ápr 29, 2021
7 Views
0 0

Tíz éve kötötte össze az életét Vilmos herceg és Katalin: fotókon az évszázad esküvőjének legszebb pillanatai

Written by

Sokan úgy tartják, hogy az Egyesült Királyság majdani uralkodója, Vilmos cambridge-i herceg és felesége, Katalin hercegné az élő példa arra, hogy létezik a világon mindent elsöprő, igaz szerelem. A cambridge-i hercegi pár története egy romantikus filmbe is beleillene, főleg mert az egymás iránt érzett szeretetük az elmúlt egy évtizedben sem halványult. Igazi diákszerelem az övék: a kétezres évek elején az egyetemen ismerték meg jobban egymást, de a vonzalom nem alakult ki köztük azonnal. S bár 2007-ben egy időre különmentek, kapcsolatuk azóta is töretlen.

(A legfrissebb hírek itt)

Vilmos 2010 októberében egy kenyai nyaralás alkalmával anyja, a tragikus balesetben elhunyt Diana hercegné 18 karátos gyémántgyűrűjével kérte meg Katalin kezét. A hercegi pár nem sokkal később, 2011. április 29-én Londonban a westminsteri apátságban kelt egybe. A ceremónia, melyre 1900 vendég volt hivatalos, a világ egyik kiemelt eseménye volt, világszerte emberek millióit tartotta lázban. Egyes felmérések szerint világszerte csaknem kétmilliárd ember követte figyelemmel a több órás eseményt.

A Daily Mail című brit napilap szerint a BBC tévécsatorna egy különleges dokumentumfilmet is készített a pár tizedik házassági évfordulójára, melyet látva a rajongók garantáltan elmorzsolnak néhány könnycseppet a képernyő előtt ülve.


Galéria

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/vilmos-herceg-katalin-hercegne-eskuvo-tiz-ev-hazassagi-evfordulo/ns8qfn4

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?