ápr 29, 2021
1 Views
0 0

Titokban impotenciát okozó gyógyszert adnak hűtlen férjeiknek kínai asszonyok

Written by

Unortodox megoldás arra, hogy ne legyen kicsapongó a párjuk.

Annak érdekében, hogy férjeik ne csalják meg őket, egyes kínai feleségek állítólag titokban olyan gyógyszereket adnak be férjeiknek, amelyek impotenciát okoznak. Szintetikus ösztrogént, amely megakadályozhatja a férfiak merevedését – írta a Global Times.

A megoldásról egy WeChaten terjedő cikk ír, és meglehetősen nagy elháborodást keltett az országban. Az írásban arról is szó van, hogy a gyógyszert az asszonyok az interneten rendelik, és belekeverik a párjuk ételébe, italába. Több férj abba is hagyta állítólag a hatására a félrelépést.

A gyógyszer két hét után kezdett el hatni, miután elkezdtem vele etetni a férjem. Most alapvetően itthon marad, és jól viselkedik

– írta egy netező a cikkben megosztott képernyőképen.

A probléma – már minden más mellett, amit eddig is leírtunk –, hogy az Egészségügyi világszervezet ezt a szert rákkeltőnek nyilvánította.

Hétfőre, mire a cikk nagyon sokakat elért már, az online kereskedések kínálatából eltűnt a gyógyszer, de titokban még mindig árulhatják a szagtalan, azonnal oldódó fehér port. Egy bolt elárulta, náluk havonta nagyjából százan vásároltak belőle. Azt is hozzátette, hogy a fentieknek megfelelően, tényleg nagyjából két hét után lép hatásba, és 21 nappal azután térhet vissza minden a rendes kerékvágásba, hogy elhagyták a gyógyszer szedését.

A gyógyszer használatának nem csak egészségügyi, jogi következményei is lehetnek, hiszen valakinek titokban beadni ugyanannyira törvénytelen, mint engedéllyel nem rendelkezve árulni.

24.hu/elet-stilus/2021/04/29/gyogyszer-osztrogen-titok-megcsalas-ferj-kina/

Komment írása

Article Categories:
24.hu
banner

Vélemény, hozzászólás?