máj 29, 2021
11 Views
0 0

Tiktokon terjedő trend miatt kapott szívrohamot egy lány

Written by

Tiktokon nagyon terjed jelenleg az úgynevezett „dry scooping”, vagyis az, ha az edzés előtti formulát (pre-workout port) az ember nem feloldja vízben, hanem egyszerűen vesz belőle egy kanállal, és megeszi szárazon. Ezt próbálta ki a LadBible szerint egy amerikai fiatal lány is, de utána nem sokkal szívrohammal kórházba szállították.

Briatney szintén Tiktokon osztotta meg az esetet, egy videóban elmondta, hogy először bizsergő és viszkető érzése lett az étrendkiegészítő után, de mivel ez normális mellékhatásnak számít, edzeni kezdett. Később mellkasfájdalomra, szédülésre, hányingerre és karzsibbadásra panaszkodott, a kórházban derült ki, hogy szívrohama van.

@brivtny##fypシ

♬ Be A Clown – ָ࣪ ۰♥︎ Osuna ࣪꒷

Azt nem tudni, hogy volt-e valamilyen más egészségügyi problémája, vagy csak az edzés előtti formula váltotta ki a szívrohamot. A legtöbb ilyen étrendkiegészítő biztonságos, de tény, hogy sok koffeint tartalmaz, ami nagyon rövid idő alatt fogyasztva okozhat problémákat. Az is előfordulhat, hogy rossz minőségű port szedett be, az ilyen étrendkiegészítőkre ugyanis nem vonatkoznak különösebben szigorú szabályok.

24.hu/elet-stilus/2021/05/29/tiktok-pre-workout-por-dry-scooping-szivroham/

Komment írása

Article Categories:
24.hu
banner

Vélemény, hozzászólás?