máj 5, 2021
2 Views
0 0

Testüregében csempészett be egy töltött minipisztolyt a börtönbe egy amerikai nő

Written by

Tíz év börtönre ítélt egy missouri bíróság egy 39 éves nőt, aki egy kisméretű, éles lőfegyvert csempészett be a Boone megyei börtönbe. A .22-es kaliberű, töltött pisztolyt a „testüregében” rejtette el.

Bűnösnek vallotta magát a bíróság előtt a 39 éves Amy Natasha Wilhite, akinél március 3-án találtak egy éles, töltött lőfegyvert a Boone megyei börtönben – írja a Law and Crime című amerikai bűnügyi portál.

A missouri Moberlyben élő Wilhite-t február 14-én tartóztatták le, többek között kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmények, tiltott fegyvertartás, párkapcsolaton belüli erőszak, és próbaidő megsértése miatt. Miután a börtönbe szállították, alaposan átkutatták, de nem találtak nála semmit.

Hetekkel később, március 3-án az őrök mégis találtak a nőnél egy .22-es kaliberű revolvert. A pisztolyban öt éles lőszer volt. Wilhite először azt vallotta, hogy a fegyver egy másik fogvatartotté, ám mivel a többiek mind azt vallották, hogy a pisztoly az övé, beismerő vallomást tett.

Bár az ügyről szóló közleményben csak a „testüreg” kifejezés szerepel, több hírportál azt írja, a nő a vaginájában elrejtve csempészte be a fegyvert a börtönbe. A pisztoly nagyjából 10 centiméter hosszú, 6 centiméter magas, 2 centiméter széles és 130 gramm súlyú.

24.hu/elet-stilus/2021/05/05/testureg-vagina-pisztoly-fegyver-borton-no-usa/

Komment írása

Article Tags:
· · · · · · · ·
Article Categories:
24.hu · Usa
banner

Vélemény, hozzászólás?