máj 12, 2021
15 Views
0 0

Terence Hillt és Ronaldinhót kísérte Curtis gyilkossággal gyanúsított testvére

Written by

Mint korábban megírtuk, kommandósok csaptak le kedd hajnalban Budapesten és Gyömrőn azokra a férfiakra, akiket azzal gyanúsítanak, hogy több mint egy évtizeddel ezelőtt megölték az MTK volt labdarúgóját, Katzenbach Imrét.

Az elfogott három személy közül a 49 éves Sz. Lajost és az 51 éves L. Istvánt a bűncselekmény konkrét elkövetésével, míg harmadik társukat, a szintén 51 éves H. Lászlót felbujtással gyanúsították meg kedden a nyomozók.

A Pesti Srácok információi szerint az egyik emberöléssel gyanúsított férfi az ismert rapper, Curtis testvére, aki korábban hivatásos katona volt. A Blikk most további információkat is közölt Sz. Lajosról, aki a lap szerint egy biztonsági szolgálat tagjaként világhírű sztárok sokaságát kísérte budapesti látogatásuk során. Feltűnt többek között a színész Terence Hill, vagy a focista Ronaldinho és Puyol oldalán.

A másik feltételezett elkövetőt, L. Istvánt korábban az éjszakai életben is jól ismerték, kidobóként tevékenykedett. A férfi ellen több eljárás is indult régebben, egyszer például jogszerűtlen eszközökkel próbált távol tartani taxisokat a repülőtértől – írja a Blikk, amely  úgy tudja, a keddi akcióban a TEK főigazgatója, Hajdú János maga is bevetési ruhában vett részt.

Az ügy hátteréről itt olvashat részleteket:

24.hu/belfold/2021/05/12/katzenbach-gyilkossag-curtis-testvere-vilagsztarok/

Komment írása

Article Categories:
24.hu · Belföld
banner

Vélemény, hozzászólás?