máj 26, 2021
11 Views
0 0

Tengerbe merülő ufóról készült videó

Written by

Egy levegőben levegő, majd látszólag a tengerbe merülő ufó látható azon a videón, amelyet a közelmúltban mutatott be Jeremy Corbell filmes – írja a Live Science. A Pentagon szóvivője megerősítette, hogy a filmet az Egyesült Államok haditengerészete készítette, azt viszont nem kommentálta, hogy a felvétel hol és mikor készült.

Corbell weboldalán mutatta be a videót május 14-én, mint írta, a jelenséget 2019-ben örökítették meg. Az ufókról forgató Corbell által közzétett felvétel nem az eredeti film, hanem egy szerkesztett, monitorról készített videó. A felvételen egy fekete, repülő objektum látható, amely végül eltűnik a vízben.

[embedded content]

Corbell szerint a videó 2019. július 15-én készült San Diego közelében, a USS Omaha fedélzetén.

Az ufóról készült radarképek alapján az objektum egy nagyjából 2 méter átmérőjű szilárd gömb volt, amely 74-254 kilométer per órával száguldott.

Az ufó közel egy órán át repült, elmerülése után pedig nem találtak roncsokat. Corbell szerint egy tengeralattjáróval kutatták át a területet.

Susan Gough, a Pentagon szóvivője azt nyilatkozta, valóban a haditengerészet rögzítette a jelenséget. Az eseményt még mindig vizsgálja az azonosítatlan repülő tárgyakkal foglalkozó munkacsoport. Gough Corbell egyéb információira nem reagált, a szóvivő szerint a videó nem titkosított, és korábban több képet is nyilvánosságra hoztak a felvételből.

A Pentagonnak idén júniusban egy átfogó jelentést kell készítenie a hadsereg által dokumentált ufókról. Fontos kiemelni, hogy az Egyesült Államokban nem a földönkívüliektől, hanem az idegen országok kémkedésétől és technológiájától tartva igyekeznek kivizsgálni a hasonló eseteket.

24.hu/tudomany/2021/05/26/tengerbe-merulo-uforol-keszult-video/

Komment írása

Article Categories:
24.hu · Tudomány
banner

Vélemény, hozzászólás?