márc 30, 2021
4 Views
0 0

Teljesen kikészítette a járvány: koronavírus fertőzéséről vallott Herczeg Zoltán

Written by

A divattervező elmondása szerint két héttel ezelőtt jelentkeztek nála a tünetek, amely sima náthának, influenzának tűnt. Másnap aztán 38 fokos láza volt, valamint végtagfájdalmakra, szédülésre és fáradtságra panaszkodott.

(A legfrissebb hírek itt)

Szombaton, a 4. nap jött el a végső felismerés, mikor nem éreztem a reggeli jeges frappém ízét, de semmit, abszolút nullát, pedig rendesen megküldtem kávéval, mézzel, de konkrétan, mint ha vizet ittam volna– fogalmazta meg a felismerés pillanatát Zoli

Az első napok után aztán egyszerűen nem tudott jóllakni, mert nem okozott örömet semmilyen étel számára. Ráadásul ma letelt számára a karantén, az ízlelése nem jött vissza.

Ma letelt a két hét, fizikailag semmi bajom, se köhögés, se láz, se fáradtság, se semmi, de lövésem sincs, mikor élvezem újra egy nyomi alma ízét, vagy bármijét, és türelmem fogytán. 3 kilót fogytam. Nem vagyok boldog. Kikészít. Éhes vagyok. Két hete. Szomorú vagyok. Dühös. Csalódott. De végtelenül hálás is, hogy ennyivel megúsztam. Köszi Istenke!-olvasható a bejegyzésben

Hozzátette: a járvány körüli hisztéria állandósult. Szerinte nem a covid félelmetes, hanem az emberi butaság és rosszindulat, az emberi gonoszság, aljasság, maga az embervírus halálos.

Betöltés…

Kiszámítható kölcsöre van szüksége?

Fix törlesztő, forint alapon a teljes futamidőn keresztül. A Bank360 hitelkalkulátorával
könnyen összehasonlíthatja különböző bankok ajánlatait.


EXTRA AJÁNLÓ
Íme 6 limitált beautybox, ha rajong különleges szépségápolókért (x)
Ha tavasz, akkor megújulás – kezdjük magunkkal a rendrakást! (x)

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/herczeg-zoltan-koronavirusos/n6bt9lm

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?