Sze 30, 2020
11 Views
0 0

Telefonon követhetők a Budapest Design Week programjai

Written by

Az ország legjelentősebb design eseménye, a Budapest Design Week október 1. és 11. között hibrid formában várja az érdeklődőket, ami annyit tesz, hogy a programok jelentős része ezúttal az online térben valósul meg. A rendezvény egyik fő platformja idén a fesztivál megújult honlapja lesz. A weboldalon meghatározott témák köré rendezve, kulcsszavakkal található meg minden program. 

Az idei központi téma a körforgásos gazdaság. A szervezők közleménye szerint a fesztivál a Magyar Formatervezési Díj és a Design Management Díj átadásával indul október 1-én, a díjazottak munkáit online kiállításon nézhetik meg az érdeklődők.

Videósorozatban mutatják be azokat a vállalkozásokat és kezdeményezéseket, melyeknél stratégiai szerepet játszik a körforgásos gazdaság, valamint azokat a kreatív ipari megoldásokat, melyeket a járványhelyzet hívott életre. A kisfilmek a 3D-s nyomtatóval készült arcvédő pajzsok mellett számos közösségi designkezdeményezést is bemutatnak, mint például Mautner Zsófia gasztroblogger és Hitka Viktória grafikus Karantén Kantin szakácskönyvét.

Design Hét, CAFe Budapest és egy csomó más urbanistás program.

index.hu/kultur/2020/09/30/telefonon_is_kovethetjuk_a_budapest_design_week_programjat/

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
Index.hu · Kultúr
banner

Vélemény, hozzászólás?