febr 23, 2021
2 Views
0 0

Távozása okairól vallott Luis Suárez: némi tisztelet kijárt volna a Barcelonától

Written by

Luis Suárez négy bajnoki címet, négy Király Kupát, két spanyol, egy európai Szuperkupát, valamint Bajnokok Ligáját és klubvébét is nyert a Barcelonával. A klubnál töltött ideje alatt összesen 195 alkalommal talált be az ellenfelek kapujába ezzel pedig a katalán csapat történetének második legjobb gólvágójává vált.

(A legfrissebb hírek itt)

Legjobb idényében, a 2015-2016-os szezonban 40 találatot jegyzett a spanyol bajnokságban, amiért elnyerte az európai aranycipőt. Leggyengébbnek nevezhető idényében 21 találatig jutott ami ugyan sok támadónál kiemelkedő teljesítménynek számítana, ám a Barca vezetősége ezt akkora csalódásként élte meg, hogy úgy döntöttek ideje elengedniük játékosukat aki most őszintén nyilatkozott a France Footballnak a tavaly nyáron történtekről.

Ami igazán zavarta, hogy öregnek tartották már a játékhoz. Mint mondja, mindezt jogosnak tartotta volna, ha három-négy idényen keresztül nem csinált volna semmit, azonban mivel minden idényben jó statisztikái voltak, így nem értette a Barcelona álláspontját. Suárez hat évet töltött a klubnál, úgy érzi, sikeresen teljesítette azt, amit elvártak tőle. Arra is kitért, hogy a történtek után miért tartotta jó döntésnek az Atlético Madridnál folytatni pályafutását.

“A klubnál megváltoztak a körülmények, ez pedig személyi változásokat idézett elő, amit maximálisan elfogadok. Az egyetlen dolog, ami rosszul esett, ahogy az egészet kezelték. Úgy érzem, megérdemeltem volna némi tiszteletet. Az volt az üzenet, hogy már nem számítanak rám, én pedig azt mondtam magamnak, meg akarom mutatni, hogy mennyit érek, és innen jött az ötlet, hogy az Atléticóhoz menjek, amely egy versenyképes csapat” – idézte a csatárt a 24.hu a goal.com alapján.

(Ez is érdekelheti: Durván egymásnak estek a Barca játékosai: Piqué és Griezmann egymást anyázták a BL-meccsen)

Blikk Megmondó

EXTRA AJÁNLÓ
Kiderült: ezt csinálja a szoba levegőjével az ózonos légtisztítás! (x)
Ismerjük fel időben a depresszió tüneteit! (x)

www.blikk.hu/sport/spanyol-foci/luis-suarez-tavozas-barceolna/menc9yw

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk · Sport
banner

Vélemény, hozzászólás?