ápr 7, 2021
7 Views
0 0

Tarján Zsófi nem volt nyilvántartásban a háziorvosnál, mégis hamarosan megkapja az oltást

Written by

Követőinek osztotta meg, mennyire hálás minden egészségügyi dolgozónak, hiszen már meg is lett az időpontja az oltásra, holott azt sem tudta, melyik háziorvosi körzetbe tartozik. A problémát hamar megoldották a segítőkész oltásban résztvevő egészségügyisek. Az énekesnő még csak 34 éves, már többször beszélt róla, hogy inzulinrezisztenciában szenved, valószínűleg ezért juthat hozzá ilyen fiatalon az oltáshoz.

Ezt írta közösségi oldalán az énekesnő:

“10 éve nem jártam a háziorvosomnál. Azt hittem, átjelentkeztem. Akinél hittem, hogy be vagyok jelentve sem jártam sok éve, nem vagyok beteges szerencsére. Mindketten külön foglalkoztak az ügyemmel: kiderült, hogy nem vagyok nyilvántartásban, meg lett nézve, le lett ellenőrizve és szóltak. A másik háziorvos is felhívott, hogy készítsek labort, hogy oltásra tudjon küldeni. Már meg is van az időpont. Nem jutok szóhoz! Nem vagyok vallásos, de most ez jön: ha létezik, a jó Isten áldja meg az összes egészségügyi dolgozót! Nagyon megérdemlik!!!

Betöltés…

#ad-bank360::before {content: ‘hirdetés’; display: block; font-weight: 700; font-size: 12px; text-align: center; line-height: 26px; color:#acacac; background-color: #F5F5F5}
.szm {background-color: #F5F5F5;}
.szm p {margin: 5px; font-size: 1rem;}

Cseréje le autóját biztonságosabbra!

Itt a rossz idő, ha finanszírozást keres autócseréhez, a Bank360 autóhitel kalkulátorával könnyen összehasonlíthatja különböző bankok ajánlatait.


EXTRA AJÁNLÓ
Itt az igazság a lézeres szőrtelenítésről (x)
Hogyan lehet olcsóbban vásárolni egy drogériában? Íme a titok! (x)

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/tarjan-zsofi-oltas/3tsbxnd

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?