máj 3, 2021
11 Views
0 0

Tabuk nélkül: meggondolatlanul ment bele a kísérletezésbe a 25 éves lány

Written by

„Korábban nem tudtam elképzelni, hogy bárki behatoljon hátulról”

– Huszonöt éves lány vagyok, és bár volt már több pasim is, bizonyos dolgokban nem vagyok igazán tapasztalt. Gáborral két éve vagyunk együtt, eddig vele a legjobb a szex, az együttléteink nemcsak egy szimpla egymásnak esésről szólnak, a testiség mély dimenzióit fedeztem fel vele. Tökéletesen megbízom benne, az egyik legnagyobb kívánságát mégsem akartam teljesíteni. Az anális szexnek még a gondolatától is idegenkedtem. Egyfelől sok rosszat hallottam a barátnőimtől, másfelől nem tudtam elképzelni sem, hogy bárki behatoljon a „hátsó bejáraton”.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

„Nem gondoltunk rá, hogy az anális szex nem úgy történik, mint a hagyományos”

– Gáborral mind a ketten itthonról dolgozunk, és a szexuális életünk még forróbb lett, mint korábban. Az egyik vágyaktól fűtött estén úgy éreztem, megadom végre Gábornak azt, amit olyan régóta szeretne. Buták voltunk, mert egyáltalán nem gondoltunk arra, hogy az anális szex nem csak úgy, minden előkészület nélkül történik, mint a hagyományos együttlét. Amikor Gábor behatolt, pokoli fájdalmat éreztem. Nem engedtem, hogy tovább csinálja, de már késő volt…

„Berepedezett a bőr, azt hittem elsüllyedek szégyenemben”

– A fájdalmam másnap sem csillapodott. Reggel a vécében a kínok kínját álltam ki, a vécépapír véres is lett. A fürdőkád szélén szitkozódtam, nem értettem hogyan lehettem ennyire felelőtlen. A fenekemet tapogatva éreztem, hogy ott a kijáratnál berepedezett a bőr. Arra gondoltam, menten elsüllyedek szégyenemben. Gábor segített nekem, női néven regisztrált a neten, ahol segítséget kért. Sokan kinevették és kioktatták, de végül kapott hasznos tanácsokat is.

Segített a hialuronsav

– Olyan kenőcsöt és kúpot ajánlottak Gábornak, amely hialuronsavat tartalmaz. A hialuronsav ugyanis megköti a vizet, a jól hidratált bőr pedig gyorsabban gyógyul. A kenőcs segített, és a fájdalmam egy idő után elmúlt. Örülök, hogy nem lett sokkal nagyobb bajom. Gáborral utánaolvastunk annak is, hogy mit rontottunk el. Most már tudjuk, hogy síkosítót kellett volna használnunk. A saját „bőrömön” tapasztaltam meg az anális szex kellemetlen utóhatásait. A végbélnyílást ugyanis vékony hámréteg fedi, amely könnyen megsérülhet. Örülök neki, hogy pár nap alatt meggyógyultam, a kenőcs regenerálta a sérült kötőszövetet. Ha a rossz emlék elhomályosul, talán újra engedni fogok Gábor kérésének. Bár addig még sok időnek kell eltelnie, és ha újra próbálkozunk, már biztosan sokkal okosabban fogjuk csinálni.


www.blikk.hu/eletmod/egeszseg/szexualis-elet-es-aranyer-ezert-vigyazzunk-az-analis-szexszel/tqbf4n8

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk · Életmód
banner

Vélemény, hozzászólás?