ápr 17, 2021
6 Views
0 0

Szupertini! Sztárokkal íratta alá a gitárját a 12 éves modell – Leukémiás iskolatársának gyűjt Márk, Pataky Attila is mellé állt

Written by

– Jó érzés, hogy segíthetek, és az eddig megszerzett kapcsolataimat egy nemes célra fordíthatom – kezdte lapunknak Márk.

– A családunkban mindig fontos volt mások segítése, talán amiatt, mert a nővérem autista. A szüleim pici koromtól empátiára, együttérzésre neveltek. Amikor kiderült, hogy a két évvel felettem tanuló Lilinél leukémiát diagnosztizáltak, tudtuk, ez mekkora traumát jelent a családnak. Anyukámmal megbeszéltük, és árverésre ajánlottuk fel az első gitáromat.

(A legfrissebb hírek itt)

Papné Nagy Zsuzsanna és lánya, Lili (14) nem hitte, hogy ekkora visszhangot kap az ügyük.

Kapcsolódó: Színpadra termett: vajon tényleg bejátssza magát a világ modelljei közé ez a 12 éves nagykátai srác?

Lili leukémiás lett, jól reagál a kezelésekre, de a gyógyulás odébb van

Lili leukémiás lett, jól reagál a kezelésekre, de a gyógyulás odébb van

– Egy éjszaka Lili iszonyú hasfájásra ébredt, azt hittük, vakbélgyulladása van – kezdte történetüket Zsuzsa.

– A vérképből kiderült, hogy komolyabb a probléma, a leukémiát a Heim Pál Gyermekkórházban diagnosztizálták. Csontvelő-biopszián, lumbáláson is átesett, összetett kemoterápiás kezelést kap. Az infúzión kívül a gerincét is minden héten szúrják, mert az idegrendszere is érintett. Szerencsére eddig jól reagált a kezelésekre, de nagyon megviselik a mellékhatások. Amikor levágtuk a haját, nagyon sírt. Sokszor szondán keresztül kell etetni, a tápszerekért, a fecskendőkért fizetni kell. A mai napig feltesszük a kérdést, hogy miért pont ő, de nem omolhatunk össze. Sok erőt ad, hogy ennyien szeretnének segíteni nekünk – csuklott el az anyuka hangja.

A Gyermekrák Alapítvány felajánlotta, hogy Lilinek parókát készítenek a hajából, a gitár eladásából befolyó pénz pedig a család költségeit enyhíti majd. Hogy növeljék a hangszer értékét, Márkék több hírességet is bevontak az akcióba. A gitárt eddig 42 zenész, művész szignózta, köztük Ganxsta Zolee, Keresztes Ildikó, Petri Viktor, Bebe és Pataky Attila, aki személyesen is beszállt a kezdeményezésbe.

Pataky Attila is csatlakozott a kiskamaszhoz, szívvel biztatják Lilit

Pataky Attila is csatlakozott a kiskamaszhoz, szívvel biztatják Lilit

– A licitet a saját, több százezres követőbázisú platformjaimon is hirdetem – mondta Pataky, aki nagylelkűségéért egy saját gitárját ajándékozza Márknak.

– Ez a fiú egy óriási egyéniség. Egy 5-6 éves, mélyzöld színű, Yamaha gitáromat ajánlottam fel neki, amelyen a fiaim is többször játszottak. A hangszerre ráírtuk, hogy „Nagylelkű barátomnak, Márknak”, és úgy szignóztuk, hogy „a három Pataky”.

(Ez is érdekelheti: “A fájdalom minden másodpercben belénk hasít, 3 év elteltével ugyanolyan élénken él bennünk minden, ami történt” – 30 éves lenne Lázár Bence)

Így segíthet a lányon

Lili gyógyulását ön is segítheti, ha elküldi adományát a 11600006-00000000-78176595-ös számlaszámra.

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, a Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja különböző bankok ajánlatait!

EXTRA AJÁNLÓ
Tavaszi megújuló praktikák, amiket mindenkinek ki kellene próbálnia (x)
A leggyakoribb női intim problémák és megoldásaik (x)

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/leukemias-iskolatarsanak-gyujt-mark-gitar-licit-pataky-attila-sztarok-alairas/vpdhp70

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?