okt 18, 2020
5 Views
0 0

Sztárban Sztár ÉLŐ – Folytatódik az ország házibulija, a TV2 nagy bejelentésre készül

Written by

Elérkezett a Sztárban Sztár hetedik évada a nyolcadik adásához. Már csak 6 versenyző áll a színpadon. A múlt héten Miss Mood és Opitz Barbi kerültek veszélyzónába, ők kapták ugyanis a legkevesebb pontot. Végül a nézők szavazatai alapján Opitz Barbinak kellett távoznia a műsorból.

De nem csak az énekesektől várhatunk izgalmas pillanatokat! A Tv2 az este folyamán folytatja a nagy leleplezést is! Tegnap a Dancing with the Stars élő adása közben jelentették be a nézők nagy örömére, hogy közkedvelt műsoruk a Nicsak, ki vagyok?- a rejtélyek színpada hamarosan folytatódik a Tv2-n. Tegnap elárulták, hogy a második évad két csapatkapitánya Ábel Anita és Kajdi Csaba azaz Cyla lesznek. Ők eddig egy csapatot alkottak, ám most ellenfelekként versenyeznek majd. Azt pedig, hogy kik lesznek a csapattársaik ma megtudhatjuk a Sztárban Sztár élő műsora közben!

(A legfrissebb hírek itt)

A mai este során sem maradunk fantasztikus produkciók nélkül: Szabó Ádám James Brownt Vastag Csaba Tom Jonest Tóth Andi Ganxsta Zoleet Curtis Hernádi Juditot Horváth Boldi Scatman Johnt Miss Mood pedig a The Weekend-et alakítja majd.

Az egyéni produkciók után a hangulat garantáltan a tetőfokára hág majd ma este is, ugyanis csakúgy, mint múlt héten, most is lesznek csoportos produkciók. Múlt vasárnap a Sztárban Sztár színpadán A Bestiák lánybandáját 3 fiú: Curtis, Szabó Ádám és Horváth Boldi alakította, míg az Emergency House dalát Opitz Barbi, Miss Mood, Vastag Csaba és Tóth Andi adták elő, fergeteges hangulatot varázsolva ezzel a színpadra és a nézőtérre egyaránt.

Ezen a héten a csoportos produkciók a következőképpen alakulnak: Szabó Ádám Miss Mooddal, Curtis Horváth Boldival, Vastag Csaba pedig Tóth Andival ad elő közös dalt. Feltételezhetően hasonlóan fergeteges hangulat várható a mai este végére is a Sztárban Sztár színpadán.

A Blikk újságírója, Kiss Rachel ezúttal is ott van a helyszínen és élőben közvetíti az eseményeket, valamint a műsorszünetekben élőben is bejelentkezik a Blikk Facebook oldalán, kövessenek tehát minket a Facebookon is.

Blikk Megmondó

EXTRA AJÁNLÓ
Sajtrajongók figyelmébe: most döbbenetes áron vehetjük meg a kedvencünket (x)
A terhesség kellemetlenségei: így is enyhíthetjük a hangulatingadozást (x)

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/sztarban-sztar-nyolcadik-adas-elo/tc6p4d8

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?