márc 29, 2021
2 Views
0 0

Szörnyű: felakasztotta magát az aradi kórház mosdójában egy koronavírusos beteg

Written by

A 28 éves férfi szombatról vasárnapra virradó éjszaka akasztotta fel magát nem sokkal azelőtt, hogy kiengedték volna a kórházból. A maszol.ro információ szerint a beteg állapota nem volt súlyos.

(A legfrissebb hírek itt)

A helyi hatóság szóvivője, Simina Roz az Agerpres hírügynökségnek azt nyilatkozta, hogy a férfit március 19-én utalták be a kórházba koronavírus-fertőzéssel. A páciens a kórház úgynevezett vörös zónájában – ahol kizárólag koronavírusos betegeket ápolnak – található illemhelyiségben végzett magával. Az ügyeletes orvos és egy intenzív terápiás orvos másfél órán keresztül próbálta újraéleszteni a férfit, de nem jártak sikerrel.

Az orvosok korábban nem látták rajta a depresszió, szorongás tüneteit.

(Ez is érdekelheti: Akár depresszióhoz is vezethet a koronavírus)

Ha segítség kell

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is, vagy keresse fel az ongyilkossagmegelozes.hu-t

#ad-bank360::before {content: ‘hirdetés’; display: block; font-weight: 700; font-size: 12px; text-align: center; line-height: 26px; color:#acacac; background-color: #F5F5F5}
.szm {background-color: #F5F5F5;}
.szm p {margin: 5px; font-size: 1rem;}

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, a Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja különböző bankok ajánlatait!


EXTRA AJÁNLÓ
6 különleges húsvéti ajándék nőknek a tavaszi megújulás jegyében (x)
Lakásfelújítás: megnéztük, hogyan éri meg belevágni! (x)

www.blikk.hu/aktualis/kulfold/felakasztotta-magat-aradi-korhaz-mosdo-koronavirusos-beteg/hkl63f4

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?