okt 13, 2020
3 Views
0 0

Szívmelengető fotó: kutyacsaládot mentettek a rendőrök Csepelen

Written by

Szívmelengető fotó: kutyacsaládot mentettek a rendőrök Csepelen

A Budapesti Rendőr-főkapitányság járőrei biztonságba helyezték a forgalmas út szélén vacogó kiskutyákat és sérült anyjukat.

Szívmelengető fotó: kutyacsaládot mentettek a rendőrök Csepelen

Fotó: Police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztály járőrei 2020. október 12-én délelőtt Csepelen, a Teller Ede úton mentek szolgálati járművükkel, amikor egy autós melléjük hajtott és közölte, hogy a Budafoki úti kereszteződésnél egy kutya rohangál az úttesten a járművek között. A rendőrök a kereszteződésnél meglátták a fekete kutyakölyköt, ezért megkülönböztető fényjelzéssel megálltak a külső sávban, és biztonságba helyezték a kiskutyát – írja a Police.hu.

A kutyakölyök hangos nyüszítésbe kezdett, ekkor vették észre a rendőrök, hogy az út melletti füves területen további két kiskutya is van, illetve az anyakutya, aki mellső lábára sántított. A rendőrök az esőben teljesen elázott, remegő és átfázott kutyákat betették a rendőrautóba, hogy felmelegedjenek.

fotó: police.huFotó: Police.hu

A járőrök értesítették az állatvédőket, eközben egy közeli üzletben etetőtálkákat és kutyaeledelt vásároltak és megetették a kutyacsaládot. Az állatvédők gondoskodtak a kutyák elszállításáról, valamint orvosi vizsgálatukról.

atv.hu

Ajánlom

www.atv.hu/belfold/20201013-szivmelengeto-foto-kutyacsaladot-mentettek-a-rendorok-csepelen

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
atv
banner

Vélemény, hozzászólás?