Sze 30, 2020
14 Views
0 0

Szijjártó akkorát parolázott Dzsudzsákkal, hogy az felér egy bejelentkezéssel a miniszterelnöki posztra

Written by

Reggel 4 hírlevél

Amit tudni kell, minden reggel.

Debrecen TV váltótársak címmel közölt kedélyes videót Szijjártó Péter külügyminiszter arról, hogy a tévéstúdióban összefutottak a város másodosztályú csapatába frissen igazolt Dzsudzsák Balázzsal.

De hogyan!

  • Pacsi, 
  • ölelés, 
  • sőt szevasz tesókám! 

– üdvözli a külügyminiszter Dzsudzsákot.

Aztán Szijjártó elmeséli, hogy otthon óriási felháborodás van a családban, a két gyerek majdnem forradalmat robbantott ki, amiért Dzsuzsdák nincs a válogatott keretben

Hallod, a Patrik… A Patrik, a Patrik főleg, hallod, az teljesen… 

– mondja Peti haver Bali tesónak, aztán elbúcsúznak, hogy egyikük posztolja a Facebookra a videót, a másikuk meg feltöltse instára ugyanazt.

Na de mit látunk itt? A férfiöltöző-kremlinológia eszközeit segítségül hívva

ez itt egy sportkrémszagú bejelenetkezésnek tűnik a NER csúcsára, Szijjártó Péter pedig mintha már a miniszterelnöki szerepet próbálgatná.

A futballistaparolázás, és annak nyilvános lobogtatása a rendszerben való befolyás egyik legvilágosabb jelzése, ezt nyilván jól érzi Peti bro. A pacsipolitika viszont kétélű fegyver: a külügyminiszter könnyen veszélyes területre tévedhet, és elbízhatja magát. 

Emlékezhetünk, három éve a miniszterelnök futott össze Dzsudzsák Balázzsal. Az akkori Facebook-videó szerint viszont Orbán nem szevasztesókámozott ilyen lazán, hanem megilletődötten igazgatta magát, aztán bemutatta a magyar csapatkapitányt az egyiptomi elnöknek.

A miniszterelnök pedig ritkán nézi jó szemmel, ha valaki a saját pályáján szárnyalja túl. 

És ha van Orbán Viktornak saját pályája, az a joviális hátlapogatás. 

Ha Szijjártó nem vigyáz, a végén ő lehet a következő Lázár János, és a helikopterleszállós jachtok és CNN-interjúk világa helyett hirtelen azon kaphatja magát, hogy a parlament hátsó sorában ül.

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.


Megnézem

Kapcsolódó

444.hu/2020/09/30/szijjarto-akkorat-parolazott-dzsudzsakkal-hogy-az-feler-egy-bejelentkezessel-a-miniszterelnoki-posztra

Komment írása

Article Categories:
444
banner

Vélemény, hozzászólás?