máj 27, 2021
15 Views
0 0

Szexuális ajánlatokkal bombázta 81 éves áldozatát a 27 éves betörő

Written by

Erőszakkal elkövetett magánlaksértés, kifosztás és más bűncselekmények miatt emelt vádat a Hatvani Járási Ügyészség azzal a 27 éves büntetett előéletű férfival szemben, aki egy tavaly augusztusi éjjel betört egy 81 éves asszonyhoz.

Az Egri Járási Ügyészség tájékoztatása szerint az ittas férfi befeszítette az asszony lakóházának bejárati ajtaját, majd közölte a távozását erélyesen követelő idős hölggyel, hogy csupán azért jött, mert boldoggá akarja tenni őt.

A néni megpróbálta kidobni a részeg embert a házból, de ez annak erőfölénye miatt nem járt sikerrel, így az idős asszonynak hajnalig kellett hallgatnia a férfi „udvarlását” és válogatott szexuális ajánlatait.

Amikor nagy nehezen távozott a hívatlan látogató, akkor útravaló gyanánt magával vitt a lakásból egy paradicsomot és egy fél doboz vajkrémet, és felhörpintett két deci sósborszeszt, amit a konyhában talált.

Az asszony a sérelmére elkövetett szexuális bűncselekmény miatt nem élt magánindítvánnyal, ezért emiatt nem vonták felelősségre a férfit. A járási ügyészség négy év börtönt és négy év közügyektől eltiltást kért az elkövetőre arra az esetre, ha az előkészítő ülésen továbbra is beismeri bűnösségét és önként lemond a tárgyaláshoz fűződő jogáról.

24.hu/belfold/2021/05/27/szexualis-ajanlatokkal-bombazta-81-eves-aldozatat-a-27-eves-betoro/

Komment írása

Article Categories:
24.hu · Belföld
banner

Vélemény, hozzászólás?