okt 18, 2020
4 Views
0 0

Széttépte a medve az idomárt, aki elfelejtette, hogy rajta van a maszk

Written by

Széttépte a medve az idomárt, aki elfelejtette, hogy rajta van a maszk

A többi dolgozó próbálta kirángatni az idomárt az állat karmaiból.

Egy moszkvai cirkuszban a társulat egyik idomára, Valentyin Bulics, a járványügyi szabályoknak megfelelően arcmaszkban dolgozott a színfalak mögött, az arcát eltakaró kiegészítőt pedig akkor sem vette le, mikor bement a cirkusz egyik medvéje, Jasa ketrecébe.

A férfi elfelejthette, hogy rajta van a maszk, a medve így viszont nem ismerte fel őt és szétmarcangolta. A többi dolgozó azonnal érzékelte, hogy hatalmas a baj és rögtön az idomár segítségére siettek, próbálták kirángatni őt az állat karmaiból. Az ő elmondásuk szerint a medve szinte teljesen letépte a férfi fejéről a bőrt és a testét is teljesen szétszabdalta. Bulics még élt, mikor kimenekítették, munkatársai pedig azonnal értesítették a mentőket, a férfi azonban a kórházban belehalt a sérüléseibe – írja a Ladbible nyomán a 24.hu. 

A kollégái nem tulajdonítottak nagy jelentőséget annak, hogy a férfi egyedül ment be a medve ketrecébe, mivel az állat jól ismerte őt, maga a procedúra pedig egy sima takarítás volt, amit az idomárok mindennap megcsinálnak.

Az esetet követően azonnal vizsgálat indult a cirkuszban, de mint kiderült, minden megfelelt a biztonsági előírásoknak, így az egyedüli elfogadható magyarázat az, hogy az idomár egyszerűen elfelejtette, hogy rajta van a maszk.

atv.hu

Ajánlom

www.atv.hu/kulfold/20201018-szettepte-a-medve-az-idomart-aki-elfelejtette-hogy-rajta-van-a-maszk

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
atv
banner

Vélemény, hozzászólás?