máj 26, 2021
0 View
0 0

„Szerintem jó fej anyós vagyok” – Megnősült Csepregi Éva fia

Written by

Nagy a boldogság Csepregi Éva családjában: megnősült az énekesnő 29 éves fia.

(A legfrissebb hírek itt)

Dávid még pénteken Szentendrén vette el kedvesét, Dórit, az esküvőn pedig a szűk családi kör is részt vett. Bár a friss férj apai családjából, Skóciából végül nem tudott mindenki részt venni a nagy napon, Csepregi szerint is így nagyon jól érezte magát az ifjú pár. Ő is nagyon örül a szerelmesek egybekelésének, ugyanakkor nem tagadja, kissé furcsa érzés számára, hogy fia férj lett, immáron saját családdal.

“Amellett, hogy meghatódtam az esküvőn, meglepett, hogy milyen érzések ébredtek bennem: egyszerre volt örömteli és szomorkás élmény. Boldoggá tesz a boldogsága, de közben nehéz dolog ez…”

Szerencsére az énekesnő remek kapcsolatot ápol a menyével is: mint mondta, a lányaként szereti fia választottját.

„Ha együtt vagyunk, nagyon sokat nevetünk, jól érezzük magunkat a menyemmel és a fiammal egymás társaságában. Szerintem jó fej anyós vagyok” – mesélte a már szívesen unokázó Csepregi, hozzátéve:

„Ha kérdeznek, elmondom a véleményem, de nem vagyok tolakodó, kéretlenül nem traktálom őket. Bár nyilván több élettapasztalattal rendelkezem, nem védhetem meg őket az élettől”.

(Bors)

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, hiszen a bankok ajánlatai között jelentős különbségek lehetnek. A Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja pénzintézetek ajánlatait! Egymillió forint 72 hónapra akár 7,7 százalékos THM-mel is elérhető, egy jó döntéssel a teljes futamidő alatt százezreket spórolhat.

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/csepregi-eva-fia-david-hazassag-anyos/b8kt9ex

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?