máj 26, 2021
7 Views
0 0

Szerelmi bánat miatt fogyott egyszer 20 kilót Liptai Claudia

Written by

Szinte minden témáról kendőzetlen őszinteséggel beszél az „ÉdesKettes”-ben Liptai Claudia és Pataki Ádám. Így a házaspár megosztotta azt az örömét is miszerint nemrég egy kerti sütögetővel lettek gazdagabbak, amelyet már fel is avattak bográcsozással, szalonnasütéssel. A finom falatok kapcsán azonban a diéta is terítékre került.

„Kevés téma van, amely kényes számomra, de a diéta az. Az a helyzet, hogy sok mindenben van önuralmam, de a diéta nem tartozik közéjük. Valószínűleg genetika és a gyerekkorom is hozzájárul, de én örömömet lelem az ízekben, az evésben” – mondta a 95.8 Sláger FM-en Liptai Claudia, aki még nem találta meg a tökéletes fogyókúrát.

„Életemben egyszer tudtam sokat fogyni, azt is csak egy szerelmi bánat miatt. Akkor lement 20 kg. Ugyanakkor még nem találtam meg azt a diétát, amely hosszútávon bevált, amelyben hiszek és amely jó a testemnek is” – árulta el a csinos műsorvezető, akinek idomaiért sokak rajonganak, ő mégsincs jóban a tükörrel.

„A tükröket össze kellene törni! Nem azt mondom, hogy engedjük el a gyeplőt, mindenki hízzon, ahogy kedve tartja, hiszen az nem lenne egészséges. Viszont amikor belenézünk a tükörbe, mindig elégedetlenek leszünk. Pedig mindenkinek van egy alkata, amely jól áll neki. Ezt kellene megtalálni, nem irreális elvárásokat támasztani magunkkal szemben” – mondta a műsorvezető, aki egyetlen dolgot tart szem előtt az étkezései során.

„Fontos, hogy legyen öröm az étkezésben, de a mértékletesség, az a nyomorult mértékletesség az egyik legfontosabb! Ha elszalad a ló az étkezésben, vegyünk vissza. Nagyjából ez az, amire mindig figyelni kell… vagy kellene” – tette hozzá Liptai Claudia.

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, hiszen a bankok ajánlatai között jelentős különbségek lehetnek. A Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja pénzintézetek ajánlatait! Egymillió forint 72 hónapra akár 7,7 százalékos THM-mel is elérhető, egy jó döntéssel a teljes futamidő alatt százezreket spórolhat.

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/liptai-claudia-fogyas-dieta/lxtez02

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?