márc 31, 2021
13 Views
0 0

Szép fotelt árultak a Facebookon – egy apró szépséghibával

Written by

„Semmi gond nincs vele”.

Rengetegen megosztottak a Facebookon egy eladó fotelről szóló apróhirdetést – de egyáltalán nem azért lett mém a bejegyzésből, mert szép fotelről van szó.

Az oklahomai DeAnna „Dede” Whitlock Yingling 100 dollárért (31 ezer forint) hirdette meg a bútordarabot; március 11-én este 15 helyre töltötte fel a fotót a következő felirattal:

Szép fotel. Semmi gond nincs vele

– és még azt is hozzátette, hogy csak azért szeretne megszabadulni az ülőalkalmatosságtól, mert épp átrendezi a lakást, és az új designba már nem illene bele.

Másnap reggel az oklahomai nő üzenetet kapott a testvérétől, aki tudatta vele: a hirdetés épp felrobbantja a facebookot. Már Oklahoma City polgármestere is megosztotta. Úgyhogy végre mi is megmutatjuk a fotelt:

Twitter Twitter

Nem nehéz rájönni, hogy a kép attól lett rettentő népszerű, hogy a fotel kissé fura: egy ember sziluettje látható a felületén. Idézünk néhány parádés kommentet:

Tényleg semmi gond nincs vele – csak épp egy atombomba szedte ki az embert, aki benne ült, ahogy a beleégett sziluettből látszik.

Wow, hogy sikerült megszerezni Trump foteljét?

És persze az utóbbi évek legnépszerűbb mémjével is kombinálták:

A Daily Mail cikkéből kiderül, DeAnna Whitlock Yingling nem babonás, de azt mondja, könnyen lehet, hogy amikor fotózta, valamilyen formában jelen volt nyolc éve elhunyt férje is, és épp ott ült a fotelben.

24.hu/elet-stilus/2021/03/31/fotel-facebook-aprohirdetes-marketplace-sziluett/

Komment írása

Article Categories:
24.hu
banner

Vélemény, hozzászólás?