ápr 26, 2021
9 Views
0 0

Szenzációsan derítette ki a kislány, hogy mit kap a születésnapjára

Written by

A brit Bella a legjobb helyen kérdezett rá.

Bella Florian május elsején lesz kilencéves. A Bury St Edmundsban (Anglia) élő kislány a minap lefekvéskor fura kérdést tett fel az anyjának, Kirstynek:

Anya, miért vettél nekem éjjeli lámpát?

Kirsty hirtelen szóhoz sem jutott, hiszen lánya valóban a számára megrendelt születésnapi ajándékok egyikére kérdezett rá. Épp aznap szállították ki a meglepetéseket.

Az anya megpróbálta eljátszani, hogy nem érti a kérdést, de miután Bella elárulta, honnan tud minderről, kár lett volna tovább tagadni. Az történt ugyanis, hogy a lakásukban működő Amazon Alexa virtuális asszisztens más színre váltott, jelezve, hogy csomag érkezik,

mire Bella egyszerűen megkérdezte a kütyütől, hogy milyen megrendelésekről van szó. Az Alexa pedig elárulta. Így a lány megtudta, hogy egy éjjeli lámpát, egy Rubik-kockát és egy pár fülbevalót kap a születésnapjára. A Sun szerint az anyát sokkolta, hogy gyermeke ilyen mesterien összejátszott a virtuális asszisztenssel, de most már nincs mit tenni: nem küldi vissza az ajándékokat, hanem még gyorsan vásárol egy kis meglepetést melléjük.

24.hu/elet-stilus/2021/04/26/szuletesnap-meglepetes-amazon-alexa/

Komment írása

Article Categories:
24.hu
banner

Vélemény, hozzászólás?