okt 17, 2020
5 Views
0 0

Szél Bernadették autókkal akarják blokád alá venni az MTVA-t

Written by

Hadházy Ákos és Szél Bernadett független képviselők már korábban meghirdették az október 23-ai blokádot az MTVA Kunigunda utcai székházánál, a cél és az időpont nem is változott, a módszer viszont igen.

„Aggasztó a járványhelyzethelyzet: tegnap 33 honfitársunk halt meg a koronavírus következtében. Mivel a kormány alig tesztel, nem láthatunk tisztán, de sejteni lehet, hogy a helyzet még is rosszabb, mint látszik és a járvány kontrollálatlanul tombol. Készültünk erre a lehetőségre, és sajnos be is következett. Az egyetlen felelős döntés ebben a helyzetben az, ha átalakítjuk az október 23-ra tervezett rendezvényünket és autós demonstrációt tartunk” – jelentette be a Facebookon Szél Bernadett, aki szerint a nemzeti ünnepen nem tehetik meg, hogy ne tiltakozzanak a hazugság ellen.

A két képviselő tavasszal többször is szervezett autóval körözős, dudálós tüntetéseket, ami számos rendőrségi eljárást és magas pénzbírságokat vont maga után. Szél most azt mondja, a demonstrációt ezúttal hivatalosan bejelentették, és mivel most nincsen kijárási tilalom, „a rendőrség kénytelen volt tudomásul venni”.

A szervezők arra kérik a résztvevőket, ne induljanak el gyalog, az esemény 14.30-kor kezdődik, hogy még át lehessen lehet érni a SZFE- hallgatók felvonulására.

Kép: Mohos Márton / 24.hu

24.hu/belfold/2020/10/17/szel-bernadett-mtva-autos-blokad/

Komment írása

Article Categories:
24.hu · Belföld
banner

Vélemény, hozzászólás?