máj 4, 2021
3 Views
0 0

Szavazatszámláló bizottságban volt jelenése Marcelónak a BL-utazás előtt

Written by

Marcelo, a Real Madrid labdarúgója társaival együtt utazhatott Londonba, a Chelsea elleni Bajnokok Ligája-elődöntő szerdai visszavágójára, miután kedd reggel eleget tett állampolgársági kötelezettségének.

A 32 éves brazil játékos 2011-től spanyol állampolgársággal is rendelkezik, és így a keddi, regionális választásokra véletlenszerűen lett kijelölve, mint a voksolást felügyelő bizottság egyik tagja. A bizottságban tevékenykedők 65 eurót (23 430 forintot) kapnak munkájukért.

A Real Madrid kérvényezte, hogy a Chelsea elleni BL-találkozóra való tekintettel játékosa mentesüljön a feladat alól, ezt azonban elutasítottak. A klubnál ezért úgy készültek, hogy Marcelo csak dolga végeztével este, egy külön repülőgéppel utazik majd Londonba társai után.

Erre azonban nem került sor, mert a La Moraleja külváros szavazásán reggel megjelent védőt pár perccel később elengedték. A felügyelő bizottság – ahová elővigyázatosságból több embert is elhívtak – nélküle is el tudta látni munkáját, Marcelóra pedig így a továbbiakban már nem volt szükségük.

Szintén a keret tagja lett a sérülésből felépülő Sergio Ramos, aki több mint egy hónapot hagyott ki, a legutóbb Liverpoolban játszó Ferland Mendy, valamint a koronavírusos eset után negatív tesztet produkáló Federico Valverde.

Nem tarthatott a társakkal viszont sérülés miatt Raphaël Varane.

Az angol és a spanyol együttes múlt héten, a párharc első felvonásán Madridban 1-1-re végzett.

Nyitókép: MTI/EPA/EFE/Rodrigo Jiménez

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
Infostart.hu · Sport
banner

Vélemény, hozzászólás?