máj 29, 2021
26 Views
0 0

Szanyi Tibor beszólt az ellenzéki koalíciónak: szerinte “összepacsiztak” a Fidesszel, Karácsonynak is üzent

Written by

“Felhívom Karácsony Gergelyt, a 6-7 párti liberális összefogás esélyes miniszterelnök-jelöltjét, hogy az egészségügyből való elvándorlást, illetve az oda irányuló visszacsalogatást illetően a reménybeli helyetteseit és más jelöltjeit a hiteltelen fogadkozásaik helyett inkább bocsánatkérésre ösztönözze” – írja közleményében Szanyi Tibor, aki korábban az MSZP európai parlamenti képviselője volt.

(A legfrissebb hírek itt)

A szocializmust hirdető párt miniszterelnök-jelöltje felidézte Huszti Andrea, az ISZOMM elnöke e hét eleji nyilatkozatát, amiben kijelentette: “a kialakult helyzetért mindazon pártok és képviselők felelősek, akik az egészségügyi jogviszonyról szóló, ordítóan rossz törvényt elfogadták.”

“Sajnálatos, hogy ebben a felelősségben valamennyi országgyűlési ellenzéki párt és frakciójuk is osztozik a kormánnyal, hiszen ezt a jogszabályt a Fidesszel összepacsizva, egyhangúan szavazták meg” – olvasható a közleményben.

(Ez is érdekelheti: Végig zokogta ötödik gyermeke születését Szanyi Tibor)

Mint írja, Székely Sándor országgyűlési képviselő, az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom alapítója az elmúlt hónapokban rendszeresen szorgalmazta az említett törvény visszavonását, ám az illetékes ellenzéki frakciók makacsul tétlenek maradtak.

Szanyi szerint a káros törvényt meg kell semmisíteni, és az egészségügyi szakdolgozóknak is biztosítani kell a havi nettó 250.000 forintos minimálbért, amely egyébként az ISZOMM általános célkitűzése is.

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, hiszen a bankok ajánlatai között jelentős különbségek lehetnek. A Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja pénzintézetek ajánlatait! Egymillió forint 72 hónapra akár 7,7 százalékos THM-mel is elérhető, egy jó döntéssel a teljes futamidő alatt százezreket spórolhat.

www.blikk.hu/aktualis/politika/szanyi-ellenzeki-koalicio-fidesz-beszolt-karacsony-gergely/shg0dtj

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?