márc 31, 2021
11 Views
0 0

Szabályt szegett Kiki és lehet, hogy nem is tud róla – fotó

Written by

Ahogy korábban a Blikk is megírta, a harmadik hullám erősödése, a magas fertőzés- és halálozási számok miatt március elején a kormány úgy döntött, szigorít a járványügyi intézkedéseken. A maszkhasználatra vonatkozóan is szigorodott a szabály: március 8-tól mindenütt kötelező maszkot viselni, szabadtéren is.

(A legfrissebb hírek itt)

Épp ezért meglepő az a fotó, amit az Első Emelet frontembereként ismert Patkó Béla Kiki osztott meg a Facebook-oldalán. Az énekes-rádiós műsorvezető a budai várnál járt, ahol – bár közterület – maszk nélkül kirándulgatott, feltehetőleg (miután ez nem egy szelfi-fotó) nem egyedül. Elképzelhető, hogy Kiki nincs is tisztában azzal, hogy a maszkviselés alól már nem mentesít, ha esetleg egy háztartásban lévő személy társaságát élvezi – a jelenleg érvényben lévő rendelet mindenhol előírja a maszkhasználatot.

“Ma gondoltam egyet és kirándultam a Várba. Még mindig gyönyörű!

– És igen… nincs rajtam maszk, mert nincs körülöttem idegen” – olvasható a bejegyzésben.

Betöltés…

#ad-bank360::before {content: ‘hirdetés’; display: block; font-weight: 700; font-size: 12px; text-align: center; line-height: 26px; color:#acacac; background-color: #F5F5F5}
.szm {background-color: #F5F5F5;}
.szm p {margin: 5px; font-size: 1rem;}

Cseréje le autóját biztonságosabbra!

Itt a rossz idő, ha finanszírozást keres autócseréhez, a Bank360 autóhitel kalkulátorával könnyen összehasonlíthatja különböző bankok ajánlatait.


EXTRA AJÁNLÓ
Íme 6 limitált beautybox, ha rajong különleges szépségápolókért (x)
Ha tavasz, akkor megújulás – kezdjük magunkkal a rendrakást! (x)

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/patko-bela-kiki-jarvany-szabalyszeges-maszk/bw9j4s9

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?