ápr 8, 2021
2 Views
0 0

Súlyosbították a Honvédkórház Covid-osztályán gyilkoló kínai férfi elleni gyanúsítást

Written by

Közfeladatot ellátó személy sérelmére, több ember sérelmére, és védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntett kísérletével, valamint súlyos testi sértés bűntett kísérletével gyanúsítják azt a kínai férfit, aki még márciusban kezdett gyilkos őrjöngésbe a fővárosi Honvédkórházban.

Ibolya Tibor fővárosi főügyész csütörtökön az MTI-vel közölte, a gyanú szerint a 37 éves férfi 2021. március 13-án a délutáni órákban a VI. kerületi Honvédkórházban először egy betegtársát fojtogatni kezdte, és többször mellkason ütötte, támadásával csak a sértett segítségért kiáltása miatt érkező ápolók láttán hagyott fel.

Ezután a szomszéd kórteremben, sebészeti ollókkal súlyosan bántalmazott egy védekezésre képtelen állapotban, altatásban lévő nőt. A sértett a bántalmazás következtében életveszélyes sérüléseket szenvedett, majd elhunyt.

A gyanúsított ezek után az őt megfékezni próbáló egyik ápolónőre támadt, megkísérelte mellkas tájékon megszúrni, aki a szúrásokat egy maga elé tartott kukatetővel el tudta hárítani.

A dühöngő gyanúsítottat a kórház biztonsági őreinek sikerült megfékezniük, ennek során egyikük a kezén szúrt, könnyű sérülést szenvedett.

Mint korábban beszámoltunk róla, a férfit a támadás előtt állítólag lekötözve tartották az ágyában, de végül valamiért eloldozták.

A férfit az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetben őrzik.

alfahir.hu/2021/04/08/gyilkossag_honvedkorhaz_bunugy

Komment írása

Article Categories:
alfahír
banner

Vélemény, hozzászólás?