máj 31, 2021
12 Views
0 0

South Park élőben: 5 dollárt kér a maszkos vendégeitől a kaliforniai kávézótulajdonos

Written by

5 dollárt kér minden maszkot viselő vendégétől a kaliforniai Mendocinóban a Fiddleheads Café tulajdonosa.Az így befolyó összeget teljes egészében jótékonyságra fordítja.

“Nem hiszem, hogy túl nagy összeg lenne 5 dollárt kérni jótékony célokra olyan vendégektől, akik azt állítják, hogy ennyire törődnek a lakóközösségükkel”

– nyilatkozta a 34 éves Chris Castleman.

A vendéglátós egy pillanatig sem rejtette véka alá, hogy a járványellenes intézkedések annyira dühítik, hogy meg akarja büntetni azokat is, akik betartják azokat. Azt is nyilatkozta ugyanis, hogy

“Itt az ideje, hogy a hatástalan kormányzati intézkedések pártolói elkezdjenek megfizetni a járulékos kárérét, amit közösen okoztak.”

Az NBC híradójának nyilatkozó Castleman végül kibökte, mi az igazi problémája:

“Nem hiszek a maszkviselésben.”

Ezt már abból sejteni lehetett, hogy az ötdolláros előtt márciusban olyan akciót tartott, hogy elengedte a számla felét azoknak, akik maszkban érkeztek ugyan, de azt hajlandók voltak a szemétbe dobni.

(via The Hill)

444.hu/2021/05/31/south-park-eloben-5-dollart-ker-a-maszkos-vendegeitol-a-kaliforniai-kavezotulajdonos?utm_source=rss_feed&utm_medium=rss&utm_campaign=rss_syndication

Komment írása

Article Categories:
444
banner

Vélemény, hozzászólás?