nov 21, 2020
13 Views
0 0

Soros György: Magyarországot forráselvonással kell büntetni

Written by

Európának fel kell lépnie Magyarországgal és Lengyelországgal szemben – írta a Project Syndicate nevű internetes portálon szerdán megjelent cikkében Soros György. A spekuláns szerint az Európai Unió nem köthet kompromisszumot a jogállamiság, illetve nyitott társadalom elképzelése tekintetében. Írásában nem említette ugyan a migrációt, de az általa kidolgozott nyitott társadalom elképzelése a határok megnyitására és a bevándorlók tömeges befogadására épít. Magyarország és Lengyelország azonban elutasítja a tömeges bevándorlást a migránsok kvóta szerint történő szétosztásával együtt.

Tegnap-tegnapelőtt Soros György egy nagy írást tett közzé, amiben leírja, hogy kinek mit kell csinálnia, és az tele van fenyegetéssel meg zsarolással, szó se róla

– mondta a miniszterelnök.

A miniszterelnök szerint a Magyarországot fenyegető Sorosnak semmi köze az uniós költségvetéshez és az európai politikai vitákhoz, arról az állam- és kormányfőknek kell megállapodniuk. Azt is mondta, hogy a világpolitika legkorruptabb embere Soros.

Soros Györgynek igaza volt – jelentette ki Újhelyi István az ATV-ben.

Újhelyi István szerint hazugság a sorosozás és a migránsozás, és ha ma jelentkeznénk az Unióba, fel se vennének a demokrácia állapota miatt. A politikus szerint Orbán Viktor többezer milliárd forinttól fosztja meg az országot, amit ki fog vezetni az Európai Unióból. 

A Momentum közben petíciót indított a kormány ellenében Mondj nemet a vétóra! – jelszóval.

A Fidesz kommunikációs igazgatója Magyarország Élőben című műsorunkban azt mondta, hogy fordulóponthoz ért az Európai Unió. Hollik István szerint vagy Brüsszel fog diktálni a tagállamoknak vagy visszatérnek a sikeres és erős nemzetállamok korába. Nem vitás, hogy Soros György az előbbi megoldást akarja, ezért lobbizik rengetek pénzzel Magyarország ellen immár évek óta.

“Soros György arra utasítja a brüsszeli bürokratákat, hozzanak létre egy eszközt, ezt jogállamiságnak csúfolják, amivel tulajdonképpen rá lehet kényszeríteni a nemzetállamokra a brüsszeli akaratot, Soros György akaratát, azt, hogy ha éppen ők azt mondják, hogy bevándorlókat kelljen beengedni, akkor bevándorlókat kelljen beengedni”

– fogalmazott Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója. 

Hollik István szerint az uniós költségvetés magyar és lengyel vétója annak a következménye, hogy Soros György rákényszeríti akaratát az uniós politikusokra.

HírTV

hirtv.hu/ahirtvhirei/soros-gyorgy-magyarorszagot-forraselvonassal-kell-buntetni-2512172?utm_source=feed&utm_medium=rss

Komment írása

Article Categories:
hírtv
banner

Vélemény, hozzászólás?