febr 19, 2021
3 Views
0 0

„Sokáig képtelen voltam feldolgozni anyukám elvesztését” – így állít emléket édesanyjának DR BRS – videó

Written by

A legfrissebb hírek itt

Kiforratlan, de annál érzelmesebb szavakkal kezdődött a Csak még egyszer című dal megszületése. Béres Attila 2014-ben veszítette el édesanyját, a dal első sorai akkor születtek, amelyeket több, mint hat év távlatából DR BRS újra felelevenített. Az emlékdal különlegessége is ez, hiszen 6 éven keresztül formálódott, tisztult és lobbant, míg elnyerte mostani, végső hangzását.

Ő volt a legjobb barátom, mindent megbeszéltünk a csajozástól kezdve, sikereken át, a kudarcokig. Édesanyám volt a legnagyobb kritikusom és a legnagyobb rajongóm is, aki kegyetlenül őszintén mondta el mindig a véleményét.

– mondta a Blikknek Béres Attila, azaz DR BRS.

„Ez a közel 7 év megtanított arra, hogy félig tele lássam a poharat és ne félig üresen. Ez egy olyan dolog, amit az ember nem tud befolyásolni, csak elfogadni tudja és együtt élni vele. Örülni, hogy egyáltalán ennyi időt együtt tölthettünk, hiszen valakiknek sajnos ennyi sem jutott. Hálás vagyok, hogy az ő fia lehettem. A fia vagyok és az is maradok örökre.”

– emlékezik vissza elcsukló hangon DR BRS.

A videóklip képkockái között Attila édesanyja is feltűnik, képsorait saját családi felvételekből állították össze. A megható családi pillanatokhoz csatlakozott DR BRS tavaly született kisfia is, Olivér, aki már csak fényképről ismerheti nagymamáját.

Sajnálom, hogy nem élheti meg a sikereimet, nem láthatja az unokáját. De tudom, hogy odafentről figyel, fogja a kezemet és mindig a jó irányba terel. Mindenkinek ilyen Anyát és barátot kívánok!

– mondja elérzékenyülten DR BRS.

A dalban egy zongora is felcsendül, a szívfacsaró dallamokat az Artisjus-díjas zongorista, Kardos Norbert játssza, aki személyesen is ismerte DR BRS édesanyját, Anci nénit.

A Csak még egyszer című szívszorító búcsúdalt itt nézhetik meg a Blikk olvasói:

A DJ Szövetség egyébként tavaly DR BRS-t választotta az év áttörésének, ami nem meglepő, hiszen Béres Attila, azaz DR BRS a „Hol van az a lány” című megahitjének berobbanása óta futószalagon szállítja a jobbnál-jobb slágereket.

Nemrég jelent meg, Berkes Olivérrel közösen az újra gondolt Balázs Fecó sláger az „Évszakok”, Kollányi Zsuzsival és Lotfi Begivel pedig a „Régi nyár” című szerzeményük, amit rendszeresen játszanak a rádiók. A Varga Viktorral és Bigával közös „Koccintós” bulihimnuszt pedig már több, mint 15 milliószor pörgették a YouTubeon.

DR BRS-el ma este 7 órakor a Blikk Facebook oldalán élőben nosztalgiázunk édesanyjáról és arról, hogyan tudta feldolgozni anyukája elvesztését. Tartsanak velünk ott is!


EXTRA AJÁNLÓ
Hogyan lehet olcsóbban vásárolni egy drogériában? Íme a titok! (x)
Változott a jogszabály, már ezek a családok is igényelhetik a babaváró hitelt (x)

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/dr-brs-dallal-bucsuzik-edesanyjatol/2fwmtpd

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?