ápr 8, 2021
10 Views
0 0

Sok lakáshiteles érezheti úgy mostanában, hogy bolondokházába tévedt – Véleménycikk

Written by

18 perce

Vajta Zoltán, a Blikk újságírójának véleménycikke

Vajta Zoltán, a Blikk újságírójának véleménycikke

Ahogy a Blikk megírta, élt a hitelmoratóriummal egy budapesti nő, akinek most 1,4 milliója bánja ezt. Az üggyel kapcsolatban az alábbiakban Vajta Zoltán, a Blikk újságírójának véleménycikkét olvashatja.

Van egy régi Hofi-vicc arról, hogy költségvetés készül a bolondokházában. Három bolondtól megkérdezik, mennyi hatszor hat. – Kilencven – mondja az egyik. – Péntek – mondja a második. – Harminchat – így a harmadik. Az ápolók elképednek: hogy jött ki? – Kilencvenből kivontam a pénteket!

Nevetni ugyan nincs kedvük, de sok lakáshiteles okkal érezheti mostanában, hogy ilyen bolondokházába tévedt. Hiszen azt olvassa az elszámolásban, hogy a bank kilencvenből tényleg kivonja a pénteket, és tessék fizetni tíz hónap után másfél millió forint kamatot egymillió forintra.

(A legfrissebb hírek itt)

A járvány miatt sokan elvesztették a munkahelyüket, jobb esetben csak a bevételük egy részét. Jól jött tavaly a segítő kéz, a hitelfizetési moratórium. A bajbajutottaknak legalább a fejük fölül nem viszik el a lakást, törleszthetnek később, ha legyőztük a vírust és újra normális életet élhetünk. Persze, hogy kérte minden második hiteles. Legalább átmenetileg fellélegezhetünk – gondolták, hiszen hatszor hat az harminchat.

Most viszont kiderült, hogy nem csak a viccbéli bolondokházában más a szorzótábla.


EXTRA AJÁNLÓ
Állást keres? 5+1 ok, amiért jó a GE-nél dolgozni (x)
A Rossmann is készül a Glamour-napokra! Részletek az akciós újságban (x)
hitelmoratórium vélemény kommentár lakáshitel

www.blikk.hu/aktualis/velemeny/velemenycikk-lakashitel-hitelmoratorium/zk0gx96

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?