máj 28, 2021
4 Views
0 0

Soha sem lehetsz annyira elveszve, mint ez a fiatal nő a melegfesztivállon

Written by

Mémmé vált egy fotó, melyen egy zavarodottnak tűnő fiatal nő látható bőrszerkós, félmeztelen férfiak tömegének kellős közepén.

Különös fotó kezdett el terjedni a közösségi portálokon. A képen egy csapat félmeztelen, jó kedélyű férfi látható, és fiatal nő, aki úgy néz ki, mint aki eltévedt egy párhuzamos univerzumban. A fotó 2017-ben készült egy San Francisco-i fesztiválon, de a napokban vált mémmé – írja az Independent című brit lap.

A képet eredetileg „Olivia Rodrigo a rajongói között” címmel posztolák arra utalva, hogy a tini popsztár hatalmas sztár lett a meleg férfiak körében Drivers License című debütáló dallával. A fotót aztán megosztotta egy Amruta Godbole nevű nő, aki azt írja, a fotón ő látható és imádja.

Godbole 35 éves vállalati ügyvéd és azt mondja, úgy emlékszik, a fesztiválon időnként ténylleg partra vetett halnak érezte magát. Mióta a fotó elterjedt sok ismerőse küldi el neki a fotót és kérdezgetik, tényleg ő van-e rajta. Azt mondja, örül neki, hogy az emberek ezt az oldallát is ismerik, nem csak a mindig komoly ügyvédet.

24.hu/elet-stilus/2021/05/28/no-fiatal-meme-melegfesztival/

Komment írása

Article Categories:
24.hu
banner

Vélemény, hozzászólás?