ápr 4, 2021
3 Views
0 0

 Simicskó István: A húsvét a remény és az újjászületés ünnepe

Written by

 Simicskó István: A húsvét a remény és az újjászületés ünnepe

Simicskó István, a kisebbik kormánypárt, a KDNP frakcióvezetője az MTI-nek eljutott közleményében azt hangsúlyozza, hogy a húsvét legfontosabb üzenete, hogy még vészterhes időkben is őrizzük meg a hitünket.

A politikus így fogalmazott:

A húsvét a remény és az újjászületés ünnepe. Ilyenkor a természet szépsége, a tavasz is mintha ezt a csodát tükrözné felénk. Sajnos az életünket már több mint egy éve meghatározó járvány sok nehézséget, veszteséget és szomorúságot hozott. Úgy érezhetjük, ünnepeink nem teljesek szeretteink, hagyományaink nélkül. Nem szabad azonban, hogy a kilátástalanság és a félelem gondolata eluralkodjék rajtunk. A húsvét legfontosabb üzenete, hogy borúlátó időkben sem adhatjuk fel a hitünket. Jézus kereszthalála után sokan úgy vélték, végleg elment. Feltámadása azonban egy olyan isteni csoda, kegyelmi ajándék, mely fényt hozott a sötétségbe.

Az Élet győzedelmeskedett a halál felett és ezzel örökre megváltoztatta a világot. 2021 húsvétján engedjük a szívünkbe a reményt, hogy bár még rendhagyó módon érkezik hozzánk az ünnep, de hamarosan győzni fogunk a járvány felett. Együtt sikerülni fog! Bátorítsuk az elesetteket és osszuk meg ezt a remény másokkal is. Áldott húsvétot kívánok mindnyájuknak

Forrás: MTI, Fotó: Horváth Péter Gyula/ PestiSrácok.hu

#wpdevar_comment_4 span,#wpdevar_comment_4 iframe{width:100% !important;}
pestisracok.hu/simicsko-istvan-a-husvet-a-remeny-es-az-ujjaszuletes-unnepe/

Komment írása

Article Categories:
pestisracok
banner

Vélemény, hozzászólás?