máj 31, 2021
6 Views
0 0

„Síkideg” Márkó őszinte vallomása: retteg tőle a környezete

Written by

„Síkideg” Márkó őszinte vallomása: retteg tőle a környezete

Linczényi Márkó dalszerző, újságíró a „Márkó és Barna síkideg” podcast egyik arca, a Spirit FM „Viccen kívül” műsorának a vendége volt

Az interjúból megtudhattuk, hogy Linczényi Márkónak, aki a podcast mellett többek között újságírással, zeneírással, zeneszakmai kurzusok tartásával és videós koncepciókkal foglalkozik, nagy rutinja van ahhoz, hogy határidőre végezzen kreatív, szellemi munkát, hiszen már tizenöt éve foglalkozik reklám és filmzene szerzéssel a „a zenélés a teljesen szolgai, alkalmazott ágával”. Amiről úgy nyilatkozott, hogy „a legfontosabb, amit itt meg lehet tanulni az a büszkeségnek és a rettenetes zenészi önérzetnek az elengedése”. Amire Márkó különösen büszke, mármint, hogy ezeket el tudta engedni.

Az alkotási szokásairól Linczényi Márkó annyit mondott, hogy: „Tudom, hogy van ez, akinek körmére ég a munka és az motiválja, és pont fordítottja vagyok ennek. Én általában hamarabb kész szoktam lenni, én azt az iskolát képviselem, hogy hagyom még egy kicsit főni a saját levében, amit megcsinálok, hogy még rá tudjak tiszt füllel nézni vagy hallgatni. A határidő nekem olyan, mint a lélegzetvétel, vagy mint hogy reggelizek, ebédelek, vacsorázok”.

A Spotify toplistát sokáig vezető „Márkó és Barna síkideg” podcastben mindkét műsorvezető minden alkalommal tíz olyan témát hoz el, amelyek a héten különösen felidegesítette őket, és ezeket beszélik ki. Márkó környezete ettől már szinte retteg, mivel ehhez neki folyamatosan kell begyűjtenie az impulzusokat, és nem egyszer fordult már elő, hogy a műsorban megjelent Márkó tágabb vagy akár közvetlen környezetéből egy-egy ismerőse.

Néha elered nyelve

Ugyanis Márkó folyamatosan megfigyeli a környezetét. Ami szerinte veszélyes mert: „Hazudnék ha azt mondanám hogy nem fordult elő olyan a közelmúltban is, hogy ne sértődtek volna meg emberek”. Éppen ezért Márkó szerint ez egy nagyon veszélyes formátum mivel: „Többeket sikerült megbántanom már úgy hogy egyébként célom sem volt”. Linczényi Márkó szerint „végtelenül sznob álláspont” valakit lehúzni, értékszembesítés nélkül, éppen ezért igyekszik mindig megtalálni a jót is, bár néha elered a nyelve.​

atv.hu

Ajánlom

www.atv.hu/belfold/20210531-sikideg-marko-oszinte-vallomasa-retteg-tole-a-kornyezete

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
atv
banner

Vélemény, hozzászólás?